Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Overnight Oats på 2 sätt | Vita Coco X Myprotein Kitchen

Overnight Oats på 2 sätt | Vita Coco X Myprotein Kitchen
Lauren Dawes
Skribent och expert3 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Vi serverar 2 goda nya sätt att upprätthålla ditt beroende av kokosvatten

Människor runt om i världen kan inte få nog av kokosvatten - och det finns flera anledningar till det. Det är inte bara naturligt sött och uppfriskande, men det är också fullt med viktiga näringsämnen som vitamin C och elektrolyter.

Det här gör den till en vinnande dryck efter träningen, eftersom den kan hjälpa till att återfukta och fylla på de elektrolyter du har tappat genom att svettats under träningen. Faktum är att studier har visat att det kan vara mer effektivt för vätskepåfyllning efter träning än vanligt vatten.1,2

Vi har samarbetat med Vita Coco - Storbritanniens största varumärke för kokosvatten - för att ge dig de här söta och enkla receptet som kommer förändra hur du får i dig din fix av kokosvatten.

Oavsett om du är en sucker när det kommer till en kombo med choklad och kokos (det har fått en ganska dålig uppmärksamhet, men vi diggar den) eller om du är ute efter en fruktig och tropisk smak, så är de här overnight oatsen en smaksensation för att börja dagen starkt. De är laddade med protein, vitamin C, viktiga elektrolyter och en hälsosam dos av kolhydrater, allt för att ge dig energi. Snacka om raketbränsle.

Varje recept ger 2 portioner, så du kan preppa allt på en gång och sedan lämna en portion i kylskåpen till frukost för nästa morgon.

Receptet ger 2 portioner

https://youtu.be/YvQpSYXwFyg

Ingredienser

Choklad:Tropisk:

Så här gör du

  1. För båda recepten, lägg havregrynen, proteinpulvret och Vita coco pressat kokosvatten i en återförslutningsbar skål eller en kilner jar (glasburk med lufttätt lock). Om du gör den tropiska varianter lägger du också i chiafrön.
  2. Blanda ihop allt ordentligt och lämna det sedan i kylen över natten.
  3. När den är redo att ätas,  portionera halva mixen i en skål och låt den andra delen ligga i kylen till en annan dag. Lägg till tina toppings - sen är det bara att hugga in!

 

Näringsvärden

Kalorier Protein Kolhydrater Fett
Choklad 251 16.1g 28.3g 6.7g
Tropisk 276 15.8g 37.7g 6.2g

 

Sugen på mer frukostmat?TESTA DE HÄR RECEPTEN HÄRNÄST: 
RECEPT

3 Recept med ärtprotein | Veganska Proteinshakes

Det finns många fantastiska recept på smoothies och shakes som innehåller ärtprotein. Här har vi samlat tre av våra veganska favoritrecept med ärtprotein.

3 år I årAv Jennifer Blow
RECEPT

Proteinpannkakor fyllda med jordnötssmör

Det blir allt svårare att ta sig ur sängen på morgonen, den här frukosten kommer att hjälpa dig på traven. Niall Kirklands recept på proteinpannkakor är nästa nivå.

3 år I årAv Lauren Dawes
RECEPT

Proteinrika muffins med blåbär och havre

Kan dagen börja bättre än med bakverk? Vi tror inte det. Starta dagen på bästa sätt med våra härliga och proteinrika blåbärsmuffins med havregryn.

3 år I årAv Lauren Dawes
  1. Ismail I, Singh R, Sirisinghe RG. Rehydration with sodium-enriched coconut water after exercise-induced dehydration. Southeast Asian J Trop Med Public Health. 2007 Jul;38(4):769-85. PMID: 17883020.
  2. Saat M, Singh R, Sirisinghe RG, Nawawi M. Rehydration after exercise with fresh young coconut water, carbohydrate-electrolyte beverage and plain water. J Physiol Anthropol Appl Human Sci. 2002 Mar;21(2):93-104. doi: 10.2114/jpa.21.93. PMID: 12056182.
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein