Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Alla hjärtans dag – Proteinkakor som frukostflingor

Alla hjärtans dag – Proteinkakor som frukostflingor
Lauren Dawes
Skribent och expert3 månader I år
Visa Lauren Dawes profil

Sprid lite kärlek denna Alla hjärtans dag med dessa hemmagjorda kakflingor

Vår köksdrottning @healthy_floflo serverar ytterligare ett otroligt enkelt recept. De här hjärtformade kakflingorna är inte bara rika på protein de är nog också bland det gulligaste du kan göra för någon speciell den här Alla hjärtans dag (och ja, den där speciella personen kan vara dig själv).

Oroa dig inte om du inte kan få tag i en hjärtform, receptet smakar lika gott i vanliga små cirklar eller bollar. Det blir bara 80% mindre Instagramvärdigt.

Flo rekommenderar att du äter dina kakflingor med din favoritproteinshake som du häller över för extra mycket protein och söthet. *Klickar direkt ner smaken Cereal Milk i Impact Whey Protein i varukorgen*

Receptet ger 2 portioner

https://youtu.be/ISWyIWg-qrc

Ingredienser

Så här gör du

1. Förvärm ugnen till 150°C.

2. Lägg mjöl, white chocolate Protein Spread och 3/4 av ett ägg i en skål och blanda med händerna tills du har format en jämn deg.

3. Tillsätt några droppar med rosa matfärg och blanda runt till degen har en jämn färg.

4. Kavla ut degen på en plåt med bakplåtspapper. Stansa ut små hjärta med en minikakform (om du inte har en hjärtformad kan du skapa små cirklar istället, det smakar lika gott).

5. Baka i ugnen i 5-6 minuter tills de är krispiga.

6. Förvara i en lufttät förpackning eller servera direkt tillsammans med mjölk eller en proteinshake för en extra proteinboost.

Näringsinformation

Kalorier289
Fett totalt14g
Kolhydrater totalt29g
Protein11g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein