Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Proteinpannkakor fyllda med jordnötssmör

Proteinpannkakor fyllda med jordnötssmör
Lauren Dawes
Skribent och expert3 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Det blir allt svårare att ta sig ur sängen på morgonen, men den här frukosten kommer att hjälpa dig på traven.

 

Vem älskar inte pannkakor? Niall Kirkland tar saker till en ny nivå med den här fantastiska portionen pannkakor fyllda med jordnötssmör. För det är helt enkelt inte tillräckligt att bara ha jordnötssmör som topping, eller hur?

Tjocka, fluffiga och osandes med landets nötiga favoritpålägg. De här proteinpannkakorna är ett bra sätt att garantera att din dag får den bästa möjliga starten.

 

https://youtu.be/C-lsw4WMGDs

2 portioner

Ingredienser

Alternativa toppings:

Såhär gör du:

  1. Blanda ihop alla torra ingredienser i en stor skål.
  2. Lägg sedan till de blöta ingredienserna och blanda samman tills smeten är slät och klumpfri. Du kan också lägga i alla ingredienser i en mixer och blanda dem där.
  3. Smält en liten del av kokosoljan i en non-stick stekpanna på låg till medelvarm värme.
  4. Lägg omkring 1/4 av pannkakssmeten i stekpannan och rör på stekpannan så att din pannkaka blir cirkelformad. Låt den stekas i 2-3 minuter.
  5. Använd en tesked och smeta ut jordnötssmör ovanpå pannkakan, täck sedan över jordnötssmöret med lite pannkakssmet.
  6. Vänd på pannkakan och låt den stekas i ytterligare 2-3 minuter innan du tar bort den ur stekpannan. Upprepa proceduren tills du har använt upp all smet.
  7. Lägg proteinpannkakorna på varande och toppa med dina favorittoppings - vi rekommenderar en handfull bär, hackade nötter och en skvätt sockerfri sirap.

 

 

 Kalorier: 404  Protein: 22.5 g  Kolhydrater: 36 g  Fett: 22.5 g

 

 

 

Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein