Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Proteinpannkakor fyllda med jordnötssmör

Proteinpannkakor fyllda med jordnötssmör
Lauren Dawes
Skribent och expert6 månader I år
Visa Lauren Dawes profil

Det blir svårare att kliva upp på morgonen, men en frukost som denna kommer att hjälpa till. Vem älskar inte pannkakor? Niall Kirkland tar det till nästa nivå med denna otroliga stapel fylld med jordnötssmör. För det räcker inte med att ha jordnötssmör som topping, eller hur?

Tjocka, fluffiga och fulla av landets favoritnötsmör är dessa pannkakor ett garanterat sätt att få din dag att börja på bästa sätt.

Receptet ger 2 portioner.

https://youtu.be/C-lsw4WMGDs

Ingredienser

Valfria toppings:

Så här gör du

  1. Blanda samman alla torra ingredienserna i en stor skål.
  2. Tillsätt sedan de flytande ingredienserna och blanda tills det inte finns några klumpar kvar. Alternativt kan du lägga till alla ingredienser i en mixer och mixa.
  3. Hetta upp en liten mängd kokosolja i en non-stick panna på låg till medelhög värme.
  4. Lägg ungefär ¼ av din pannkakssmet i pannan och flytta sedan pannan runt för att forma din pannkaka till en cirkel. Låt den steka i 2-3 minuter.
  5. Använd en tesked och lägg ditt jordnötssmör på pannkakan, bred ut det med skeden och täck sedan med lite mer pannkakssmet.
  6. Vänd din pannkaka och stek i ytterligare 2-3 minuter, ta sedan bort från pannan. Upprepa tills du har använt upp din pannkakssmet.
  7. Stapla dina pannkakor och toppa dem med dina favorittillbehör - vi rekommenderar en handfull bär, hackade nötter och en skvätt sockerfri sirap.

Näringsinformation

Kalorier440
Fett totalt22g
Kolhydrater totalt36g
Protein22g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein