Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Ost- och skinkfyllda pannkakor

Ost- och skinkfyllda pannkakor
Lauren Dawes
Skribent och expert1 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Varje år rasar debatten om matiga pannkakor - är det acceptabelt eller inte?

När det kommer till pannkakor är inte vi speciellt kinkiga - staplade, fyllda eller doppade, vi har testat allt. Därför hoppade vi utan tvekan på möjligheten att testa det här goda och lite mer matiga alternativet.

Ost och skinka är en klassisk kombination som passar himmelskt bra i en toast, det är bara så det är. Nu kan du, tack vare det vår receptdrottning @healthy_floflo, njuta av en stapel med här läckert rykande fyllda proteinpannkakorna. Inte helt övertygad? Ge dem en chans, vi tror inte att du kommer bli besviken.

Behöver du ladda upp i skafferiet inför pannkakans dag? Spana in vårt paket för pannkakor.

Receptet ger 4 pannkakor.

https://youtu.be/hPiQAzvMBIc

Ingredienser

Så här gör du

  1. Tillsätt Protein Pancake Mix i en skål och häll sedan ner mjölken gradvis tills smeten är jämn.
  2. Häll ner omkring två matskedar av smeten i en varm stekpanna och lägg en skiva med skinka och en med ost ovanpå smeten, täck sedan över med ytterligare en matsked av pannkaksmixen. Stek i 1-2 minuter och vänd sedan.
  3. Upprepa tills du har en hög med läckert goda och matiga pannkakor! servera med en klicka av vår sockerdri BBQ-sås som extra topping.

Prova de här pannkaksrecepten härnäst:

RECEPT

Pannkaksspett med 3 ingredienser

Just när du trodde att pannkakor inte kunde bli godare...

1 år I årAv Monica Green
RECEPT

Proteinpannkakor fyllda med jordnötssmör

Det blir allt svårare att ta sig ur sängen på morgonen, den här frukosten kommer att hjälpa dig på traven. Niall Kirklands recept på proteinpannkakor är nästa nivå.

3 år I årAv Lauren Dawes

Näringsinformation

Kalorier372
Fett totalt9g
Kolhydrater totalt11g
Protein60g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein