Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Idiotsäkra bananpannkakor med 4 ingredienser

Idiotsäkra bananpannkakor med 4 ingredienser
Monica Green
Skribent och expert1 år I år
Visa Monica Green profil

De här proteinrika bananpannkakorna med 4 ingredienser är idiotsäkra (till och med för en nybörjare i köket).

Proteinrika bananpannkakor är en stående frukost för många fitnessentusiaster, men räck upp en hand om dina pannkakor någon gång har blivit blöta, svampiga, oformade blubbar som går sönder bara vid åsynen av en stekspade.

De här löjligt goda och idiotsäkra receptet kommer vara ditt go-to-recept för proteinpannkakor till frukosten (och kanske lunch och middag).

Receptet ger 4 pannkakor. https://youtu.be/26XHSMWT9Lk

Ingredienser

Så här gör du

  1. Börja med att sätta på en non-stick stekpanna på medelvärme och låt den värmas upp. Medelvärme är viktigt - om det börjar ryka är det för varmt.
  2. Lägg sedan ned banan och ägg i en matberedare och mixa till en slät smet.
  3. Tillsätt proteinpulvret och havregrynen och mixa igen till en jämn och slät smet. Se till att du tillsätter detta efter att du har mixat bananen och äggen för att undvika att proteinpulvret fastnar i botten av mixern (ingen tycker om en klump i botten).
  4. Häll en fjärdedel av smeten i den förvärmda stekpannan med en diameter på ungefär 12-15cm. Om du vill kan du göra pannkakorna lite tjockare - vänta då 20 sekunder efter att du har hällt ner smeten och häll på lite extra på toppen av den.
  5. Vänta i omkring 30 sekunder (tills det är gyllene i botten) och använd sedan en stekspade fö ratt vänta på pannkakan och tillaga i ytterligare 30 sekunder. Upprepa tills du inte har någon smet kvar.
  6. Toppa med dina favorittoppings, (enligt oss är blåbär + sockerfri lönnsirap = världens bästa proteinpannkakor).

Näringsinformation

Kalorier115
Fett totalt1g
Kolhydrater totalt14g
Protein15g
Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein