Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Gör kreatinet fruktigt | supergott smoothierecept

Gör kreatinet fruktigt | supergott smoothierecept
Lauren Dawes
Skribent och expert1 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Kreatin är en stapelvara bland kosttillskott för många atleter, gymbesökare och fitness fantaster - det kan vara ett kraftfullt stöd för dina träningsmål och har vetenskapligt bevisats höja prestationen.1

Kreatin finns naturligt i livsmedel som kött och fisk - men beroende på din livsstil och dina kostvanor kan det vara svårare att få i sig tillräckligt med kreatin genom kosten. Om du t.ex. är vegetarian eller en person som tycker om att träna tidigt på morgonen så har du troligen inte tiden (eller lusten) att äta en laxfilé eller kyckling innan du tränar.

Det är då våra kosttillskott med kreatin kommer in i bilden.

Vi har ett stort sortement med högkvalitativt och behändiga kreatintillskott antingen i piller eller pulverform så du behöver inte oroa dig om tiden eller ansträngningen som följer med att mealpreppa. Många av våra kreatintillskott, inklusive Creatine Monohydratpulver, helt och hållet vegan- och vegetarianvänliga.

Du kanske redan tar kreatin regelbundet som en del av din kost- och träningsrutin, men vi är här för att hjälpa dig att ta dina shakes till en helt ny nivå av god smak. Glöm det där med att bara ta en skopa i vatten - bjud dig själv på den är otroligt uppfriskande och läckert fruktiga kreatinsmoothien.

Receptet ger 1 smootie. https://youtu.be/7t-ig15aG-U

Ingredienser

Så här gör du

  1. Häll helt enkelt ner alla ingredienser i en mixer och blanda tills att du har en len smoothie.
  2. Häll ner smoothien i en shaker och ta med dig den till träningen eller häll rakt ner i ett glas och avnjut på en gång!
KOSTTILLSKOTT

Kreatin – Hur och när ska det användas?

Med tidigare artiklar färskt i minnet så vet du nog förmodligen att kreatin som tillskott kan vara högst fördelaktigt vid en ambition att förbättra prestationen oavsett om det handlar om konditions- eller styrketräning. Energi till några extra repetitioner knäböj på gymmet eller kraft att trycka ifrån lite extra i spurtmomenten under konditionsträningen är minst sagt effekter som inte bör förkastas. Men hur ska du dosera kreatin för en nämnvärd effekt? Hur ofta behöver du ta det och under hur lång tid?

Vill du veta mer om fördelarna med kreatin? LÄS DE HÄR ARTIKLARNA:

Näringsinformation

Kalorier327
Fett totalt4g
Kolhydrater totalt45g
Protein34g
  1. Creatine is proven to increase physical performance in successive bursts of short-term, high-intensity exercise. The beneficial effect is obtained with a daily intake of 3g of creatine.
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein