Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Vegansk mousse med jordnötssmör | 3 Ingredienser

Vegansk mousse med jordnötssmör | 3 Ingredienser
Lauren Dawes
Skribent och expert3 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Du kanske kommer bli förvånad av huvudingrediensen i den här veganvänliga moussen

Tofu. Japp, du läste rätt. Lita på oss, det här superenkla receptet från @healthy_floflo smakar helt fantastiskt och det är faktiskt svårt att tro att det inte finns någon grädde i det. Den är len, rik i smaken och helt och hållet plantbaserad.

Det här receptet är idealiskt när du bara känner att du behöver något sött att avsluta din dag med efter middagen, men samtidigt inte vill påverka allt ditt hårda jobb med träningen negativt. Den här moussen smakar överdådigt, med ligger endast på 150 kalorier per portion och innehåller dessutom en hälsosam mängd av 9g protein. Idealiskt.

https://youtu.be/_GtNb2Vc_X4

Ingredienser

Såhär gör du

  1. Blanda ihop ingredienserna i mixer och häll sedan ner i 4 suffléskålar.
  2. Låt svalna i kylen i minst 3 timmar.
  3. Fram med skedarena och hugg in - det är så enkelt! Toppa med några bitar av hyvlad choklad om du känner dig extra.
Testa de här veganska recepten härnäst:
RECEPT

3 Recept med ärtprotein | Veganska Proteinshakes

Det finns många fantastiska recept på smoothies och shakes som innehåller ärtprotein. Här har vi samlat tre av våra veganska favoritrecept med ärtprotein.

3 år I årAv Jennifer Blow

Näringsinformation

Kalorier147
Fett totalt10g
Kolhydrater totalt5g
Protein9g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein