Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Proteinrik Fizzy Cola Spritzer

Proteinrik Fizzy Cola Spritzer
Lauren Dawes
Skribent och expert11 månader I år
Visa Lauren Dawes profil

Det här en dryck som träffar rätt. Om du är som jag finns det inget mer lockande mitt på eftermiddagen än en uppfriskande burk iskall cola. Problemet är att det inte är det hälsosammaste alternativet och stödjer inte direkt dina framsteg i gymmet...

Lyckligtvis finns det en lösning på dessa läskiga dryckbegär. För att fira lanseringen av vår nya Cola Bottle Clear Whey Isolate har vi kommit på det här superuppfriskande receptet som slår alla mjölkdrycker hela sommaren. Dessutom ger det 21 g protein per portion. Skål för det.

Receptet ger 1 portion.

Ingredienser

  • 1 skopa Clear Whey Isolate (Cola Bottle)
  • 250 ml vatten
  • En handfull is
  • En skvätt sockerfri eller lågsockrad lemonad

Så gör gör du

  1. Häll först Clear Whey Isolate och vatten i en shaker och skaka tills det är helt slätt och utan klumpar. Låt det stå i 10-15 sekunder för att bubblorna på toppen ska sjunka.
  2. Sedan lägger du is i ett glas och häller i Clear Whey-blandningen.
  3. Tillsätt en skvätt lemonad och njut omedelbart.

Vill du har mer clear protein inspo? PROVA DE HÄR RECEPTEN:

Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein