Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Clear Whey Mojitos | 2 varianter

Clear Whey Mojitos |  2 varianter
Lauren Dawes
Skribent och expert11 månader I år
Visa Lauren Dawes profil

En mocktail efter träningspasset? Ja, tack!

Dessa läckert uppfriskande Clear Whey Isolate-mojitos är precis vad du behöver för att svalka dig efter en intensiv träningspass eller bara för att hålla proteinintaget uppe under en solig dag.

De är gjorda med alla klassiska mojitoningredienser vilket ger en smakupplevelse i sin helhet, fast mycket mer vätskeersättande och med en bättre makro-profil jämfört med den äkta varan. Med endast 100 kalorier per portion ger varje mojito dessutom över 20 g högkvalitativt protein - perfekt för att stödja dina träningsmål denna sommar.

Receptet ger 1 mocktail.

https://youtu.be/QPZYRUrEucw

Ingredienser

Till en klassisk mojito
  • 1 Skopa Clear Whey Isolate (Mojito)
  • 150ml vatten
  • Limeklyftor
  • Isbitar
  • En skvätt sodavatten
  • Myntablad
Till en jordgubbsmojito

Så här gör du

  1. För båda smakerna, lägg till en skopa av vår otroliga mojitoflavored Clear Whey Isolate i en shaker tillsammans med 150 ml vatten. Skaka tills det är jämnt och klumpfritt. Låt det vila i 10-15 sekunder så att skummet sjunker.
  2. Om du gör jordgubbsmojito, lägg några färska jordgubbar i en liten skål och mosa dem försiktigt så att du får en puré. Häll sedan genom en sil i ett glas.
  3. Tillsätt is och limeklyftor i ett högt glas, häll sedan i mojitoblandningen med Clear Whey Isolate. Toppa med en skvätt sodavatten och garnera med några myntablad.

Vill du ha fler Clear Wheyrecept? PROVA DE HÄR RECEPTEN:

post_card id="1"] post_card id="2"] post_card id="3"]

Näringsinformation

Kalorier100
Kolhydrater totalt3g
Protein20g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein