Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

God Proteinglass på 30 sekunder

God Proteinglass på 30 sekunder
Jennifer Blow
Skribent och expert2 år I år
Visa Jennifer Blow profil

Allt du behöver för det här receptet på proteinglass är 4 enkla ingredienser och 30 sekunder.

Gör din egna proteinglass med vårt favoritrecept på 30 sekunder. Det är superhälsosamt och du behöver bara 4 ingredienser, den kan också göras vegansk.

Frusen banan gör den mest krämiga och hälsosamma glassen. För att frysa banan skalar du helt enkelt dina bananer, delar dem på två och slänger in dem i en fryspåse i frysen. Om du vill motverka att de fryser fast i varandra kan du först frysa ner dem på en bricka så att bitarna inte rör varandra och sedan lägga ner dem i en påse när de har fryst.

Är du ute efter en sked med någonting som är supergott?

Spana in vår proteinglass som görs på två olika sätt med kundfavoriten Layered Bar. Att mixa de här barsen ger en cookie dough-lik glass. Lagren av den ultimata godsaken betyder inte heller att du behöver kompromissa med dina makros. De har ett lågt innehåll av socker och är proteinrika vilket innebär att du kan piffa till din proteinglass och hugga in på den samtidigt som du följer dina dagliga makromål.

Proteinglass med banan

Receptet ger 8 portioner.

Ingredienser

  • 500g frusna bananer
  • 5 skopor med Impact Whey Protein (3 skopor med Vegan blend och du gör en plantbaserad glass)
  • 250ml fettsnål yoghurt (eller ett mejerifritt alternativ)
  • 50ml mjölk av valfri sort

Så här gör du

  1. Blanda samman alla ingredienser tills det är lent utan att överarbeta. Var försiktigt med att överarbeta mixern eftersom blandningen då kommer börja värmas upp och bli för flytande vilket innebär att du inte kan äta glassen på en gång.
  2. Värm sedan en sked under kranen och skopa upp glassen till en skål så att du kan avnjuta på en gång.
  3. Häll resten av blandningen i en matlåda och förvara i frysen.
  4. För att hålla glassen krämig så kan du mixa upp den varje timme de 4 första timmarna den är i frysen. Du kan skippa det här stegen om du vill och bara tina upp den 15 minuter varje gång du vill ha lite proteinglass.
  5. Toppa med dina favoriter bland hälsosamma toppings som kanel, kakaonibs, blåbär eller sockerfri sirap.

Näringsvärde per portion:

Kalorier 148
Fett 3g
Kolhydrater 18g
Protein 13g

Layered Bar Protein Ice Cream

Receptet ger 8 portioner

Ingredienser

Så här gör du

  1. Blanda ihop grekisk yoghurt, Impact Whey, vaniljextrakt och kanel och häll över i en avlång brödform.
  2. Mixa sedan din Layered Bar och tillsätt i glassblandnignen.
  3. Blanda ihop glassmeten och den mixade baren och ställ in formen i frysen.
  4. Frys i minst 2 timmar. Låt glassen stå och tina i några minuter innan du hugger in.

Näringsvärde per portion:

Kalorier 86
Fett 4g
Kolhydrater 4.5g
Protein 6g

 

RECEPT

Clear Vegan Protein | isglass med smak av vattenmelon

Vi tar sommarens uppfriskningar på allvar

2 år I årAv Lauren Dawes
RECEPT

Protein Mochiglass | 5 ingredienser

Glöm det där med att stå i långa köer för en mochi, vi har lösningen här.

3 år I årAv Lauren Dawes
RECEPT

Proteinrik Salted Caramel Frappé

Säg hejdå till överpriskaffe, här är alternativet med ett högt proteininnehåll.

2 år I årAv Monica Green

Tyckte du om de här glassrecepten? PROVA DE HÄR RECEPTEN HÄRNÄST:

Jennifer Blow
Skribent och expert
Visa Jennifer Blow profil
Jennifer Blow har en kandidatexamen i nutritionsvetenskap och en masterexamen i vetenskaplig forskning kring nutrition. Nu specialiserar hon sig på användandet av kosttillskott inom hälsa och fitness, underbyggd av evidensbaserad forskning. Jennifer Blow har blivit citerad och omnämnd som nutritionist i stora publikationer online, som Vouge, Elle, och Garzia, för sin expertis i nutritionsforskning för träning och en hälsosam livsstil. Hennes erfarenhet sträcker sig från att arbeta med NHS med försök till dietinterventioner, till specifik vetenskaplig forskning om omega-3-fettsyratillskott med också den effekten av snabbmat har på hälsan, som hon dessutom har presenterat på den årliga konferensen för Nutrition Society. Jennifer är involverad i många fortlöpande professionella utvecklingsevenemang för att säkerställa att hennes praxis och kunskaper förblir på högsta nivå. På sin fritid älskar Jennifer att promenera i bergen och cykla, i hennes inlägg kommer du se att hon älskar att visa att en hälsosam kost inte innebär en livstid av hunger.
myprotein