Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

3 sätt att använda THE Gainer | Enkla bulkrecept

3 sätt att använda THE Gainer | Enkla bulkrecept
Lauren Dawes
Skribent och expert3 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Behöver du hjälp att nå ditt kalorimål?

Bulkingsäsongen är i full gång för de flesta, vilket betyder att allt handlar om att få i sig protein och kalorier, eller hur? Vi vet att det inte alltid är så enkelt som det låter, därför har vi också sammansatt 3 superenkla sätt för dig att mixa till din konsttillskottsrutin och omvandla THE Gainer till goda snacks som håller dig på banan.

Om du inte redan visste det, så är THE Gainer vår ultimata gainerblandning - den är fullpackad med 55g protein och 110g kolhydrater per portion, vilket uppnår hela 750 kalorier. Japp, den här gainern skojar man inte bort.

Det är kanske det mest praktiska sättet att få in fler kalorier i din kost utan att behöva kompromissa med dina makros. Här följer dessutom tre goda recept som kommer hjälpa dig att ta dig igenom hela burken.

https://youtu.be/AaO__jYwkTs

1. Den enkla shaken

Det blir inte mycket enklare än såhär - en shake med 3 ingredienser, en skopa av THE Gainer, mjölk och en banan för att få en tjockare och godare konsistens. Den här shaken är framförallt bra när du precis har rivit av ett hårt träningspass.

Receptet ger 1 portionNäringsvärde per portion: 880 Kcal | 128g Kolhydrater | 54g protein | 18g fett

Ingredienser

Såhär gör du

1. Lägg alla ingredienser i en mixer och blanda tills det är en klumpfri shake.

Tips: häll i mjölken först, annat kanske pulvret fastnar i botten!

Nötsmörsbollar

De här små bollarna kanske inte ser mycket ut för världen, men de är packade med protein - ideala att snacksa på under dagen för att se till att hålla upp ditt kaloriintag. Det tar bara några minuter att göra en sats med dem och sen kan du förvara dem i kylen tills du känner att du behöver en liten energiboost.

receptet ger ca 8 styckenNäringsvärde per portion: 142 kcal | 14.6g kolhydrater | 7.4g protein | 6.6g fett

Ingredienser

Såhär gör du:

1. Lägg mandelsmöret, THE gainer, och chokladbitarna i en skål och använd en sked eller en slickepott för att blanda ihop dem.

2. När det väl är blandat använder du händerna för att forma smeten till jämnstora bollar.

3. Rulla var och en av dem i de malda mandlarna (alla sorters hackade nötter fungerar för detta) avnjut sedan på en gång eller förvara dem i kylen till senare.

3. Gainer Granola

Den här hemmagjorda granolan är ett perfekt mellanmål att ha hemma tills att du känner att du behöver höja ditt kaloriintag. Den är otroligt god själv med kan också strös över yoghurt eller puddingar för att ge ett extra crunch.

Receptet ger 6 portionerNäringsvärde per portion: 679 kcal | 72g kolhydrater | 27g protein | 32.9g fett

Ingredienser

Såhär gör du

1. Sätt igång ugnen på 120°C.

2. Först, lägg havregrynen, hampafröna och pumparna i en stor skål och blanda ordentligt.

3. Sedan häller du vatten, smält kokosolja och THE Gainer i en kanna. Använd en visp och blanda ihop till en jämn och klumpfri vätska.

4. Häll ner vätskan i skålen med de torra ingredienserna och rör runt så att allt är jämnt täckt. När det väl är blandat häller du ut granolamixen på en bakplåt och sprider ut det i ett jämnt lager.

5. Baka i 20 minuter tills granolan är gyllenbrun och krispig. Låt den sedan sedan svalna och förvara i en lufttät behållare tills du vill äta den!

Spana in de här artiklarna härnäst för att boosta din bulk:

NÄRING

Bulka med en budget

Att bulka behöver inte göra hål i plånboken, följ våra tips och se resultaten!

3 år I årAv Amy Golby
RECEPT

3 Recept med ärtprotein | Veganska Proteinshakes

Det finns många fantastiska recept på smoothies och shakes som innehåller ärtprotein. Här har vi samlat tre av våra veganska favoritrecept med ärtprotein.

3 år I årAv Jennifer Blow
TRÄNING

Träning: Bulka

Välkommen till andra delen av artikelserien Träning. Denna andra del kommer att prata om den bortglömda bulken, vad man bör tänka på, hur man i praktiken gör det, och vad man inte bör göra.

7 år I årAv Tom Rudeké
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein