Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Spellista för styrketräning | Kom i stämning och lyft tungt

Spellista för styrketräning | Kom i stämning och lyft tungt
Monica Green
Skribent och expert1 år I år
Visa Monica Green profil

Om ditt mål för 2023 är att lyfta mer vikt så har du kommit till rätt ställe.

Den svåraste saken med träningen är troligen själva biten att från första början ta sig till gymmet. Motivation är flyktigt och du kommer inte alltid ha det, men det finns en del saker som kan hjälpa till att ge dig en boost.

En betydande hjälp för motivationen? Musik. Testa att använda den här spellistan för styrketräning för att tagga till och släng på dig dina träningskläder, låt sedan musiken bära dig genom ditt träningspass.

Den här spellistan har precis rätt BPM för styrketräning och inkluderar storheter som Kendrick Lamar, J. Cole och Drake och den har också en del throw back till de träningsklassiker som du inte har hört på evigheter som Macklemore och OneRepublic.

https://open.spotify.com/playlist/72Dd52cIsD7C2pEw1AE5xV?go=1&sp_cid=b2f7e390edaddb09a02bd9249794e33c&utm_source=embed_player_p&utm_medium=desktop&nd=1

Skaka loss

Föredrar du en shake efter träningen? Inga problem. Impact Whey Protein är vägen att gå när du vill ha en snabb proteinboost. Den stola valmöjligheten bland smaken kan göra det svårt att fatta ett beslut om smak. Därför har vi tittat i statistiken och tagit reda på vilka smaker våra kunder tycker om bäst när det kommer till vassleprotein.

Självklart har vi många veganska alternativ också, spana in dem här.

Att ta med sig

Början av året kan vara stressig så låt inte pressen av dina målsättningar komma åt dig. Var istället snäll mot dig själv, planera för framgång med en god kosthållning, grymma spellistor och en ny träningsoutfit för att hålla motivationen på topp.

Tycker du att den här artikeln var hjälpsam? LÄS DE HÄR ARTIKLARNA HÄRNÄST:

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein