Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

3500 kcal ‘clean bulk’ med Joe Fazer

3500 kcal ‘clean bulk’ med Joe Fazer
Emily Wilcock
Skribent och expert1 år I år
Visa Emily Wilcock profil

Joe Fazer tror starkt på att en ordentlig kost är den viktigaste faktorn för att uppnå en bra fysik, men han medger också att hans kost inte alltid har varit den hälsosammaste. Choklad, kakor, chips, you name it. Joe åt allt han kunde för att få i sig kalorierna.

Men Joe har aldrig varit nöjd med resultatet av det här tillvägagångssättet. Nyligen adopterade han därför ett mer "magert" sätt kring sin bulkning: proteinrikt, kaloririkt och mycket mindre socker.

https://youtu.be/NrLjWi-nFDM

Först börjar han med det viktigaste målet för dagen, bokstavligen. Han frukosttallrik består av tre ägg, tre äggvitor i en äggröra tillsammans med skinka. Plus en skål gröt med sojamjölk och hans dagliga tillskott: Omega 3, Vitamin D3, Multivitamin, Hair, Skin & Nails Gummies och självklart kreatin. Mycket protein och kolhydrater på hela 737 kalorier.

Omkring tre och halv timme senare, i takt med att Joes mage börjar kurra, är det dags att förbereda nästa måltid. Klassisk kyckling med risk - det kan inte gå fel med det. Joe festar till det med röd pesto och grönsaker. Därmed har han fått i sig ytterligare 768 kalorier.

En del personer väljer hellre en pre-workoutdryck innan gymmet men inte Joe - Han föredrar en chokladkaka. Den innehåller mycket socker, men det är en godbit och en källa till snabb energi. Det är också 336 kalorier.

Efter träningspasset är det dags för ytterligare ett snabbt snack. En takeaway med stekt kyckling och ris. Proteinrikt och 700kalorier, en bulkdröm.

På kvällen beger sig Joe till kontoret för att få till arbete gjort. Han tar med sig en matlåda med kyckling och ris som han förberett tidigare för att få i sig ytterligare 768 kalorier.

Precis innan läggdags tar Joe en vegansk shake. 175 kalorier för att avsluta dagen.

Över lag är det nästa 3500 kalorier vilket är imponerande för en dags ätande.

Noteringar

Joe äter inte exakt samma saker varje dag och han räknar inte heller sina makros strikt. Han äter mer intuitiv och ser till att hans måltider är protein- och kaloririka. Joe begränsar också sitt sockerintag och dricker mycket vatten, han bytte också nyligen ut sina kosttillskott till veganska alternativ.

Att ta med sig

Joe har alltid en ny tappning på att bulka. Han är inte känd som "kungen av bulkning" för ingenting. Låt oss se om det här "magrare" alternativet är någon han håller fast vid i det långa loppet.

Tyckte du om den här artikeln? LÄS MER OM ATT BULKA HÄR:

NÄRING

Bulka med en budget

Att bulka behöver inte göra hål i plånboken, följ våra tips och se resultaten!

3 år I årAv Amy Golby
NÄRING

Bulkdiet | En introduktion till en hardgainers diet

Ta dig över den där platån du står still på och gå upp i vikt med de här tipsen för en hardgainer.

3 år I årAv Myprotein
KOSTTILLSKOTT

Clear Whey Gainer | Här för att förändra Bulken

Att bulka har aldrig varit mer uppfriskande.

2 år I årAv Emily Wilcock
Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein