Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Clear Whey Gainer | Här för att förändra Bulken

Clear Whey Gainer | Här för att förändra Bulken
Emily Wilcock
Skribent och expert2 år I år
Visa Emily Wilcock profil

Med januari kom troligen också mål, nya som gamla. Den här sena julklappen kommer garanterat uppskattas av alla bulkare där ute oavsett om du är i en längre bulkperiod eller om du har inlett året med någonting nytt.

Efter succén med Clear Whey och Clear Vegan är det inte mer än rättvist att också tilltala aptiten för alla som är ute efter nya gains.

Clear Whey Gainer är här för att imponera

Att gå upp i vikt, öka styrkan och storleken är vanliga mål för många gymbesökare. Den viktigaste faktorn för att nå de här målen? Ett kaloriöverskott. Det innebär att du äter mer kalorier än du förbränner. Det brukar vara ganska enkelt när du börjar men efter ett tag kan du komma att behöva en hjälpande hand.

Det är då Clear Whey Gainer kommer in. Med 471 kalorier per portion kommer du vara på god väg till att nå ditt kaloriöverskott - och samtidigt känna dig uppfriskad. Utan den där mjölkiga smaken och texturen av en vanlig shake är det här en perfekt shake att dricka på gymmet eller så kan du para ihop det med din kyckling och ris-måltid för en extra makroboost.

Men fördelarna slutar inte där. 35g protein per portion kommer hjälpa dig att reparera dina muskler efter ett intensivt gympass och 60g kolhydrater kommer ge bränsle till din återhämtning och göra din kropp redo för vad du än har planerat härnäst. Allt detta utan att det känns som att du hamnar i matkoma - ett kaloriöverskott har bokstavligen talat aldrig varit lika uppfriskande som nu.

Sen har vi det här med kreatin. En styrketränandes bästa vän. Det har bevisats öka den fysiska prestationen, du kommer kunna pusha för utveckling och framsteg i varje pass.

Det återstår bara en fråga. Vilken smak väljer du? Äpple, Ananas, Hallonlemonad eller apelsin & mango. Valet är ditt.

Att ta med sig

En produkt, många fördelar. En sak att ha i åtanke: låt dig inte luras av den lätta och uppfriskande smaken av den här shaken. Den kan främja några seriösa gains.

NÄRING

Bulkdiet | En introduktion till en hardgainers diet

Ta dig över den där platån du står still på och gå upp i vikt med de här tipsen för en hardgainer.

3 år I årAv Myprotein
NÄRING

Hur mycket protein behöver jag?

Får du i dig för mycket?

3 år I årAv Myprotein

Tyckte du om den här artikeln? LÄS MER HÄR:

 

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein