Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Ryan Terry avslöjar sin tillskottsrutin inför Mr. Olympia

Ryan Terry avslöjar sin tillskottsrutin inför Mr. Olympia
Monica Green
Skribent och expert5 månader I år
Visa Monica Green profil

Med tre Arnold Classic-titlar och flera andra prestigefyllda titlar inom bodybuilding är Ryan Terry inte kort på prestationer. Men det fanns en titel som han fortfarande jagade; Mr. Olympia Men’s Physique Champion.

Efter flera Mr. Olympias där Ryan nästan nådde förstaplatsen och ofta placerade sig bland de fem främsta, nådde Ryan för några veckor sedan den efterlängtade titeln när han kröntes till Men’s Physique Champion på Mr. Olympia.

Jag lyckades fånga Ryan strax efter hans seger på Olympia för att ta reda på hur en daglig kosttillskottsrutin ser ut för en Mr. Olympia-mästare. Och han berättade allt för oss.

Dagliga vitaminer

För att kickstarta sin kosttillskottsrutin börjar Ryan med en Daglig Multivitamin. Fylld med vitaminer A, C, D3, E, samt tiamin, riboflavin och niacin, hjälper denna lilla tablett till att hålla din dagliga hälsa i toppform.

Pre-Workout (förmiddag)

Ryan börjar alltid dagen med fastande cardio, men han har några kosttillskott som ger honom den där extra boosten först. "På morgonen går jag alltid och gör min fastande kardio, men jag tar alltid Impact EAAs, smaken jordgubb och lime, och L-karnitintabletter, de två är ett absolut måste."

Impact EAAs är aminosyror som din kropp behöver men inte kan producera själv. Dessa nio essentiella aminosyror är byggstenarna i protein, och det kan vara tufft, särskilt för de som inte äter mycket kött eller mejeriprodukter, att få tillräckligt med EEAs genom endast mat. Det är där Impact EAAs kommer in i bilden.

Post-Workout (förmiddag)

Nästa steg är en klassisk efter-träning rutin. Goda gamla hederliga havregryn.

"Direkt efter träningen tar jag två skopor Impact Whey i min havregrynsgröt, antingen Choklad, Apelsinchoklar eller Mintchoklad, de är mina tre favoritsmaker."

Det är ingen överraskning att Ryan använder den klassiska proteinkällan - Impact Whey Protein. Och det är av en anledning, med 23 g* protein per portion, en utmärkt aminosyraprofil och massor av smaker att välja mellan.

Under träningspasset (eftermiddag)

På eftermiddagen förbereder sig Ryan för sitt andra träningspass och första styrkepass för dagen.

"På eftermiddagen kör jag mitt fullständiga styrketräningspass, jag tar då Impact EAAs innan och maltodextrin."

Maltodextrin ger 50 g kolhydrater för att ge en snabb energikick, vilket är viktigt under Ryans andra träningspass för dagen.

Post-Workout (eftermiddag)

Efter det här träningspasset behöver Ryan en kick av kolhydrater och naturligtvis protein.

"Jag tar en shake med Impact Whey Protein med två skopor maltodextrin; jag försöker hålla det riktigt enkelt."

Att ta med sig

Vi kan inte alla krönas till Mr. Olympia-mästare, men det finns definitivt några tips att ta med sig från Ryans dagliga kosttillskottsrutin. Hans främsta råd? Håll det enkelt. Överkomplicera inte med massor av olika kosttillskott, håll dig istället till det som du vet fungerar för dig.

Köp Ryans kosttillskott...

Vill du har fler artiklar om Ryan? LÄS HÄR:

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein