Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

8 fitnesskvinnor du behöver följa

8 fitnesskvinnor du behöver följa
Joni McMullen
Skribent och expert1 år I år
Visa Joni McMullen profil

Instagram kan vara en fantastisk plats för att hitta inspiration till din hälsoresa, men det kan också vara svårt att hitta konton som verkligen motiverar och inspirerar dig.

För att fira internationella kvinnodagen så har vi här 8 kvinnor i fitnessvärlden som kommer lämna dig motiverad och stärkt till att bli ditt bästa jag.

Uppdatera ditt flöde...

1. @elmint

Om du ibland känner dig ångestfylld inför att gå till gymmet så är Els sida den perfekta att gå till.

Hennes positivitet hjälper dig att lugna dig, från inlägg om naturliga kroppar till att visa "Instagram vs reality".

2. @lucydavis_fit

Hybridatleten Lucy Davis har provat mer eller mindre alla sporter och fitnesstrender som finns att prova. Om du behöver ett konto med många bra råd så är hennes sida det rätta för dig.

Lucy kallar sig själv en "No BS fitness gal" och hon kan också backa upp det. Hon avslöjar gymmyter, provar nya saker och är i allmänhet din storasyster på gymmet, hon är alltid där för att hjälpa dig att testa nya saker och nå dina träningsmål.

3. @farahfonseca

Trefaldig titelhållare av Englands starkaste kvinna och ägare till ett gym för kvinnor, Farah är den ultimata mästaren för kvinnor i fitness.

Som nybliven mamma har Farah också börjat skräddarsy sitt innehåll på Instagram till träningspass före och efter förlossningen. Där lyfter hon fram vikten av att uppskatta allt din kropp kan göra.

4. @sophiegotsleeved

Om du är ute efter roligt och igenkännande träningscontent så behöver du inte leta längre än till Sophies konto.

Efter att ha gjort en gastric sleeveoperation för att hantera sitt matberoende så genomgick Sophie en stor hälsoresa.

Hennes sociala plattform handlar fullt ut om kroppspositivism och empowerment, och hon är helt för att uppmuntra andra till att älska sina kroppar genom motion.

[instagram url=https://www.instagram.com/p/CktPxh0NV--/?utm_source=ig_embed&ig_rid=40370e08-6cdb-4880-9ea4-4d36dea12004 =]

5. @siobh.ohagan

Siobhan är en framgångsrik PT som använder sin plattform till att lära andra att älska och uppskatta sina kroppar genom träning.

Hon har också en podcast som heter "Life Lessons" där hon har engagerade konversationer med fascinerande gäster.

6. @jen_sofit

Oavsett om du behöver ett träningspass för den mer tillbakadragna på gymmet eller om du behöver någon som hypar upp dig inför ett nytt PT så är Jen tjejen för dig.

Hennes positiva attityd är smittsam och syftet med hennes konto är helt och hållet att stärka kvinnors självförtroende för att bli starka och självsäkra på gymmet.

7. @fatima.unia

Fatima är en styrkelyftare med en passion för att lyfta upp andra kvinnor.

Hennes sida är fullt med rekommendationer om kosttillskott, träningsinspiration och råd som hjälper dig att skapa hälsosamma vanor och nå dina fitnessmål.

8. @aaliyah.unia

Behöver du råd om gymmet, din träningsresa eller allmäna mentala välmående? Aaliyah är fitness och wellnesstjejen som du kan luta dig mot för stöd.

Hennes konto är erbjuder frukostrecept, inspiration för lyft och lugnande ASMR.

Att ta med sig

Se till att ditt instagramflöde passar just dig genom att lägga till lite träningsinspiration från de här fantastiska kvinnorna.

Oavsett om du letar efter ny idéer för dina träningspass, rekommendationer om kosttillskott eller bara lite positiva vibbar så kommer de här kontona förse dig med mycket välbehövlig inspiration.

Vill du har mer inspiration? LÄS DE HÄR ARTIKLARNA:

Joni McMullen
Skribent och expert
Visa Joni McMullen profil
myprotein