Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

8 Proteinsnacks du behöver testa

8 Proteinsnacks du behöver testa
Joni McMullen
Skribent och expert1 år I år
Visa Joni McMullen profil

Att nå sina dagliga makros kan ibland vara lite av en utmaning och det är enkelt att stanna i samma hjulspår och äta samma sak dag in och dag ut. Om du är ute efter att testa något nytt och tillföra lite variation i ditt snacksgame så är de här 8 proteinsnacksen precis de du behöver.

8 Proteinsnacks du behöver testa

Proteinchips

Om du är en chipsälskare så kommer du också älska de här proteinchipsen. De har 11g kvalitativt protein och bara 100 kalorier per påse. De innehåller också 60% mindre fett än dina vanliga chips du köper i mataffären.

De här är det perfekta snackset för att bekämpa energidippen som uppstår under eftermiddagen och om du känner dig lite vild kan du lägga till dem till lunchmackan.

2. Pop Rolls

Möt den nyaste medlemmen i MyProteins snacksuppställning - Pop Rolls. De här läckra godbitarna har ett lågt innehåll av socker, är proteinrika och innehåller mindre än 100 kalorier per bit. Det är det perfekta tillskottet i en lunchlåda.

3. Limited Edition Layered Protein Bar — Easter Egg

Påsken står runt hörnet och det är aldrig för tidigt att börja fira. Fylld till bredden med 20g protein plus en läcker chokladig smak så är vår Eeaster Egg Layered Bar här för att ge dina vanliga påskägg en ordentlig utmaning. Prova efter ett hårt träningspass för en energiboost.

4. Protein Choc Crispies

Letar du efter ett gott mellanmål till efter träningspasset? Du behöver inte leta längre än till Protein Choc Crispies. Med ett innehåll av 9g vassleprotein per förpackning och extra tillsatta aminosyror kommer de hjälpa dig både att bygga och reparera musklerna. Det är det perfekta sättet att göra morgonens tidiga träningspass lite mer uthärdligt.

5. Protein Spread

Hotta upp dina toasts med vår trio av Protein spreads. De innehåller 21g protein per 100g och 87% mindre socker än alternativ från livsmedelsbutiker. De här påläggen är ett toppensätt att ta toast och te till en helt ny nivå. Välj mellan smakerna mjölkchoklad, vit choklad och hasselnöt och choklad.

6. Nötmix

En nötmix är det ideala mellanmålet - proteinrikt, fiberrikt och innehåller dessutom under 100 kalorier per förpackning. Välj mellan de här läckra smakerna: Salt & Black Pepper, Chilli & Lime, och BBQ.

Är du förvånad över att nötter innehåller så pass mycket protein? Ta reda på mer om oväntat proteinrika livsmedel här:

7. Proteinchoklad

Om du forfarande känner dig lite sugen efter middagen så är proteinchoklad ett bra kvällssnack. De innehåller 19g protein per chokladkaka och 62% mindre socker än stanardalternativen i mataffären. Det här är det ultimata sättet att still sötsug.

8. Protein Break Bar

Är du på jakt efter ett glutenfritt proteinsnack? Du behöver inte leta längre, vi presenterar Protein Break Bar. Den är tillverkad med riktig mjölk och innehåller 90% mindre socker än dess marknadsledande motsvarighet, så det här är en riktigt no-brainer.

Att ta med sig

Oavsett vad du letar efter så är chanserna stora att det finns ett proteinsnack som passar just för dig. Så varför inte variera lite och prova på något nytt? Med de här goda alternativen är vi säkra på att du kommer hitta en och annan ny favorit.

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

Joni McMullen
Skribent och expert
Visa Joni McMullen profil
myprotein