Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

3 sätt att styla Composure med Sinead Heggarty

3 sätt att styla Composure med Sinead Heggarty
Monica Green
Skribent och expert2 år I år
Visa Monica Green profil

Den här veckan har MP Clothing lanserat den splitternya versionen av den fasta kollektionen - Composure.

Det är en kollektion gjort för yoga, pilates eller bara ta en fika med kompisar. Den består av smickrande siluetter, mjuka tyger för en heldagskomfort och en stilsäker design och det gör att plaggen både kan kläs upp eller ner.

För att demonstrera kollektionens mångsidighet tog Sinead Hegarty två nyckelplagg - Composure Leggings och Composure Seamless Sports Bra - och visade tre sätt du kan styla dem, från att gå till gymmet till att vara business casual.

Basplaggen

Composure Leggings - Navy

De här är gjorda med ett supermjukt tyg i fyrvägsstreych och tar komfort till en helt ny nivå. De har overlocksömmar för bekvämlighet, hög midja för maximal support och har ingen främre söm.

Composure Seamless Sports Bra - Navy

Självklart var vi tvungna att ge Sinead en matchande sport-bh.

Composure Seamless Sport-bh är tillverkad i samma mjuka tyger som resten av kollektionen. Det har ett stödjande ribbat midjeband, sömlös design och är superstretchig för att säkerställa att du har allt ditt rörelseomfång.

Att ta med sig

Om du är ute efter några nya plagg av träningskläder så är Composure kollektionen för dig. Ta några plagg så formar de en perfekt bas för alla outfits både i och utanför gymmet.

När Sinead nu har gett dig lite inspo för outfits, vad väntar du på? Gå vidare och lägg dina drömleggings i varukorgen.

Tyckte du om den här artikeln? LÄS DE HÄR ARTIKLARNA HÄRNÄST:

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein