Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Toffee Apple Overnight Oats | Proteinrik frukost

Toffee Apple Overnight Oats | Proteinrik frukost
Lauren Dawes
Skribent och expert1 år I år
Visa Lauren Dawes profil
Söta måltider som denna gör det så mycket enklare att säga hejdå till sommaren.

Vi använde höstens favoritgodbit som inspiration till en av våra senaste smaker av Clear Whey Protein. Det är något speciellt med kombinationen av en smakrik och lockande karamell och ett sött och fräscht äpple som vi inte inte kan få nog av! Speciellt nu när temperaturerna börjar sjunka och dagarna blir allt kortare.

Det här enkla receptet för overnight oats som @kirstyfletcher_ har gjort innebär att du kan njuta av den oemotståndliga smaken av kanderade äpplen i en näringsrik frukost men utan allt socker. Börja dagen med en stor dos av nästan 30g protein, det finns inget bättre sätt att fylla på kroppen med energi innan du ger dig i kast med dagen. Förbered helt enkelt allt kvällen innan och ta med dig när du sedan gått upp - perfekt om du bara har någon minut till övers på morgonen. Vårt råd är att du gör en stor sats och förvarar i lådor i kylen, då är du förberedd för veckan.

Receptet ger 1 portion.

[Instagram url= https://www.instagram.com/reel/CiKkgfmDv_H/?utm_source=ig_embed&ig_rid=39585d36-4316-4e45-8b6f-dc0e32c32f49]

Ingredienser

Så här gör du

  1. Kombinera havregrynen, Toffee Apple Clear Whey Protein, grekisk yoghurt, och vatten i en ramekin/suffléskål eller förslutningsbar burk. Rör runt för att blanda ordentligt.
  2. Täck över och låt stå i kylen över natten.
  3. På morgonen (eller när du vill äta) tar du bort den från kylen och toppar med äppelkuber, pudrar över med kanel och ringlar över lite sockerfri Golden Syrup. Dags att hugga in!

Näringsinformation

Kalorier320
Fett totalt3g
Kolhydrater totalt42g
Protein29g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein