Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Kalorisnåla Yoghurt bites med jordgubbssmak

Kalorisnåla Yoghurt bites med jordgubbssmak
Lauren Dawes
Skribent och expert1 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Frozen Yoghurt fick precis en protein glow-up.

Det finns inget värre än att plötsligt bli sugen på något sött men inte ha något i skåpen som kan tillfredsställa det. Dessa yoghurtbitar, eller "yo-yo bites" som @healthy_floflo gillar att kalla dem, ger den där söta kicken samtidigt som de är kalorisnåla, har låg fetthalt och hög proteinhalt.

Så nästa gång du känner början av sötsug, bege dig till frysen för några yoghurtbitar som omedelbart kommer träffar precis rätt, utan att du äventyrar dina makros.

Dessutom är de gjorda med bara tre ingredienser och är klara i bara fyra steg - det är mer än tillräckligt med anledning att prova dessa.

https://youtu.be/4Jazv41jl9M

Ingredienser

Så här gör du

  1. Häll ner yoghurt, jordgubbar och proteinpulver i en skål.
  2. Använd en stavmixer och bland till en jämn smet.
  3. Förse en plåt med bakplåtspapper (för att undvika att yoghurtbitarna fastnar) och skeda upp en matsked för varje yoghurtbit.
  4. Frys i minst 2 timmar

Näringsinformation

Kalorier9
Protein1g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein