Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Julklappar till henne | Julen 2022

Julklappar till henne | Julen 2022
Emily Wilcock
Skribent och expert2 år I år
Visa Emily Wilcock profil

Vi kan redan nu höra bjällrorna på tomtens släde och känna doften av kanel i luften. Det betyder också att det är dags att börja leta efter årens julklappar.

Ingen vill springa runt i butiker veckan före julafton, frenetiskt letandes efter den perfekta presenten.  Håll dig istället till att få julklapparna leverade direkt hem till dig i år.

Nu har vi till och med gjort det ännu lättare för dig att hitta en perfekt present till dina nära och kära. Spara tid från att skrolla runt på internet genom vår topplista med presenter för alla kvinnor i ditt liv.

Börja att skriva den där shoppinglistan och dubbelkolla den, det här är vår omfattande guide för toppenpresenter att ge till kvinnor den här julen.

1. Gingerbread Layered Bar

Den här klassiska julsmaken som nu finns som en Layered Bar kommer snart bli din nya favoritsmak.

Det här är också en perfekt strumpfyllaren - den kommer garanterat sätta ett leende på läpparna hos den som får den på julaftonsmorgonen.

2. Composure Leggings och Sport-BH Set

För alla yogaälskande kvinnor där ute är vår Composure Collection den perfekta presenten.

Med mjuka tyger genom hela tightsen och en slank design på sport-BH:n är Composure är det en no brainer att lägga till på önskelistan för alla yogis.

3. Gummies för hår, hud och naglar

Med ett innehåll av Zinc, Biotin, Vitamin C och B6, är det här verkligen en gåva av glow. 

De här blåbärssmakande gummisarna är både goda och näringsrika.

 4. Gummies med multivitamin

Multivitamin-gummies är perfekt både för allroundtränaren och fitnessfantaster. Med en kraftfull blandning av 11 vitaminer och mineraler i en oemotståndlig jordgubbssmak är de här definitivt några gummies du kommer lägga på minnet.

LIVSSTIL

Julklappar till honom | Julen 2022

Vi hjälper dig på traven i år genom en guide för klappar till den träningsälskande mannen.

2 år I årAv Emily Wilcock
LIVSSTIL

Bästa fitnesspresenterna | Julklappar 2022

Har du fortfarande inte shoppat årets julklappar? Oroa dig inte, vi har samlat de 50 bästa tipsen för alla som älskar fitness här.

2 år I årAv Emily Wilcock
RECEPT

Julbiscotti gjorda med 5 ingredienser

De här klassiska julkakorna kanske är just vad ditt protein spread där hemma har väntat på...

3 år I årAv Lauren Dawes
Resistance bands, eller gummiband som de också kallas, har väl aldrig varit en mer passande present än den här julen? 

Utveckla hennes hemmaträning med ett par av gummiband med ett bra motstånd som hon kan lägga till i sin samling med redskap för hemmaträning.

6. Metallshaker

Vår metallshaker är ett perfekt alternativ till den gamla vanliga shakern i plats. Med den får du en klumpfri shake varje gång, och är den inte snygg också? Vilken tjej som helst skulle tacka dig för den här.

7. Yogablock

Yogablock kommer att vara livsförändrande för alla engagerade yogis. Det hjälper dig att förbättra din rörlighet när du arbetar dig igenom dina yogaposer. Snart kommer det vara en essentiell del i din träning. 

8. Clear whey eller clear vegan

Om kvinnorna i ditt liv föredrar något mer fruktigt än vanliga proteinshakes som finns på marknaden så är clear protein vägen att gå.

Clear whey finns i smaker som Dragon Fruit, Peach Tea, och Orange Mango. De finns dessutom både i whey och vegansk form, du kan helt enkelt inte misslyckas om du fyller julstrumpan med den här produkten. 

9. Whey eller Soy Isolate

För de som älskar krämiga och lena proteinshakes är det en god idé att lägga våra klassiska whey eller soja isolate under granen i år.

Testa smaken Slated Caramel som finns i både vassle och soja för att få en extra julig känsla.

10. Double Dough Brownie

Julen handlar mycket om godsaker, men om du känner någon som vill hålla sina makros under kontroll genom juletiden så är Double Dough Brownie den perfekta presenten.

Vilken chokladälskare som helst kommer att älska den här, men en gymtränande chokladälskare kommer avguda den.

11. Triple Chocolate Filled Cookie

Om vi ändå är inne på frestande läckerheter, så är vår Triple Chocolate Filled Cookie något som definitivt gör att du hamnar på god fot med vem du än ger julklappen till. Den här kladdiga chokladläckerheten, med 20g protein per portion, kommer garanterat få mottagaren att le på julafton. Vi har också ett alternativ till våra veganska damer, så ingen behöver bli utan.

12. Protein Spread

Ett tjockt lager med proteinpålägg på julaftonsmorgonen kommer sätta ett leende i ansiktet på vem som helst. 

Beroende på vad hon tycker om kan du välja mellan vit choklad, mjölkchoklad och choklad med hasselnöt, sedan är det bara att luta dig tillbaka och vänta på att leendet ska visa sig.

13. Beauty Collagen Shots

Få ett snabbt tillskott av collagen, men också hyaluronsyra, biotin och selen för att stötta upp din älskades hy, hår och naglar. Allt det här kommer i smakerna cocosnöt & ananas eller citron. Det är definitivt något för alla hudvårdsentusiaster i ditt liv.

14. Muscle Roller

En nödvändig produkt för alla som tränar på gym, men kanske ännu viktigare nu när hemmaträning har blivit allt mer populärt. Det här är den perfekta presenten för kvinnor som styrketränar, springer eller utför någon slags av uthållighetsträning.

15. Cod liver oil (Torskleverolja)

Torskleverolja är ett kärntillskott hos många hälsomedvetna människor. Det stärker hjärtfunktionen och bidrar till ett normalt blodtryck. Så, ge dina nära en omgång av den här julstrumpefyllaren som räcker för en månad.

16. BCAAs

Om kvinna i ditt liv strävar efter att maximera sin återhämtning efter träningen, oavsett om det är styrketräning eller löpning, så är det en god idé att bunkra upp med lite BCAA åt henne.

Vår BCAA med smak av Gin och Tonic kan mycket väl komma att bli hennes nya favorit. Det är också en utmärkt smak för julhelgen.

17. Layered Protein Bar

Till alla snackqueens du känner är vår Layered Bar den enda julklappen du behöver köpa i år. 20g protein och en massa knapriga och kladdiga lager, det är här en optimal bar både efter träningen och som en godbit.

Den enda frågan du behöver ställa dig är om hon tycker om Birthday Cake, Peanut Butter, Chocolate Sunday eller Matcha bäst?

18. FlavDrops

Tycker kvinnan i ditt liv om havregrynsgröt till frukost? Eller pannkakor? Eller letar hon kanske bara efter olika sätt att lyxa till det hon lagar för dagen? Våra FlavDrops är den ideala produkten för just det.

De är alla kalorifria och fulla med smak. Våra Flavdrops kommer i en hel drös av olika smaker att välja bland, inklusive favoriterna Chocolate Peanut Butter, White Chocolate, Strawberry och Hazelnut och ännu fler därtill.

19. MP Baseball Cap

Tycker hon om att hålla en låg profil på gymmet? En ny keps är i så fall ett måste.

Vår baseballkeps finns i färgerna stone och svart och är perfekta på gymmet såväl som när du är ute på ärenden. Stilfull, casual och praktisk.

20. Yogamatta

Oavsett om du känner en tjej som är en engagerad yogi, eller om hon bara behöver något att få till ett bra stretchingpass på, så är en yogamatta en toppenpresent.

21. Midjeband för löpning

Den här julklappen är för alla löptränande damer.

Vårt midjeband har en justerbar mobilhållare för att du ska kunna springa utan något i händerna. Alltså, inga fler risker som att krossa telefonen mot marken, bara stressfri löpning som istället hjälper henne att krossa sina personliga rekord.

22. Seamless Leggings och Sports-BH

Ge gåvan av bekvämlighet med ett set av seamless leggings och sport-BH.

Perfekt för alla modemedvetna gymbesökare.

Den här kollektionen formar kurvorna och ger henne en självsäker känsla under träningen. Välj från en uppsjö av färger för att hitta just hennes favorit.

23. 1kg Jordnötssmör

Det här är för dem som du vet slänger på mycket jordnötssmör på brödet eller lägger till en stor klick till sin gröt. Den borde kunna räcka en någorlunda lång tid.

Vårt jordnötssmör är också helt naturligt, perfekt va?

24. Power Jacket

Vid all utomhusträning under jul och nyår behövs den här jackan.

Så om du vet några tjejer som älskar att springa ute under vintern eller göra HIIT-träning i trädgården i minusgrader är jackan, Power Jacket, en game changer.

Välj mellan färgerna svart eller oxblod.

25. Layered Bar Selection Box

Vår Layered Bar kan mycket väl var vår läckraste proteinbar gjord med hela 6 goda lager som ger den en oemotståndlig smak och konsistens. Det är ett perfekt mellanmål för någon som ofta är på språng och behöver tillskott av energi och protein eller för den som vill njuta av eftermiddagsfikat utan att avvika från sina makros.

Vill du läsa mer från oss?

Spana in de här artiklarna härnäst:

Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein