• Vegetariskt

    Vegetariskt

  • Gluten Free

    Gluten Free

Protein Meal - Vegetarian Chilli

Proteinrik färdigrätt

Smak
Förpackning
Mängd

Få 30% rabatt på din beställning! Klicka här för mer info.

Köp 1 produkt från produktlistan och få 25% rabatt på hela beställningen Ange kod: SPARAM

Köp 2 produkter från produktlistan och få 30% rabatt på hela beställningen Ange kod: SPARAXL

Klicka på "KÖP NU" för att komma till produktlistan/kampanjen.

Erbjudandet gäller t.o.m. 26.02.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Var: 219 kr 164 kr Spara upp till 55 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är våra Protein Meals?

Våra Protein Meals är lika bra som hemlagad mat, med ett näringsinnehåll speciellt anpassat för dig med en fysiskt aktiv livsstil. Och med en tillagningstid på endast tre minuter är de här goda måltiderna ett smidigt och enkelt alternativ för dig med en hektisk vardag.

Vår Vegetarian Chilli är tillagad på vegofärs och en rad grönsaker och baljfrukter. Vår Vegetarian Chili serveras i en utsökt tomatsås smaksatt med en rad kryddor, bland annat vitlök och limepulver.

Fördelar med våra Protein Meals?

Vår Vegetarian Chilli innehåller 27 g protein per måltid vilket bidrar till ökad och bibehållen muskelmassa. Varje måltid har lågt fett- och sockerinnehåll, endast 6,3 g fett och 5,4 g socker.

För vem passar våra Protein Meals?

Våra Protein Meals passar utmärkt för dig som är ute efter en jättegod, proteinrik måltid med lågt fett- och sockerinnehåll. Måltiderna tillagas på tre minuter vilket gör dem till ett perfekt alternativ för dig som är i farten och på jakt efter ett välsmakande mål mat.

Fördelar

  • 27 g protein per måltid
  • Lågt fett- och sockerinnehåll
  • Färdig på 3 minuter

Rekommenderad användning

Alla köksredskap är olika. Tillagningstiden är beräknad utifrån en mikrovågsugn med 850 watts effekt. De här instruktionerna ska enbart betraktas som en guide. Skaka försiktigt i 10 sekunder. Riv upp en 2 cm stor öppning på båda sidor för att släppa in luft. Värm i en och en halv minut. Riv av toppen av förpackningen & rör om. Värm i ytterligare en minut och servera. För tillagning på spis: Häll innehållet i en kastrull och tillaga på låg värme. Rör om då och då.

Förvara svalt och torrt. Behöver ej förvaras i kylskåp. Ska ej frysas. Använd ej om förpackningen är skadat eller läcker. Tillaga omedelbart efter det att förpackningen är öppnad. Förvaras utom syn- och räckhåll för barn. Inte lämplig för vegetarianer.

Ingredienser

Vegofärs (27 %) (återfuktat texturerat sojaprotein, rapsolja, jästextrakt, kornmaltextrakt, lökpulver, salt, vitlökspulver, dextros, vitpeppar), Grönsaksmix i varierande proportioner (25 %) (morot, lök, röd paprika, haricots verts (innehåller selleri), sockermajs), tomat, blandade baljfrukter (pintoböna (5,1 %), röd kidneyböna (5,1 %), kikärt (3,1 %)), tomatpuré, vatten, sojaisolat, kryddor, majsstärkelse, vitlökspuré, limejuicekoncentrat, salt.

För allergener, inklusive including sädesslag innehållande gluten, se ingredienser i fet stil

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 1 måltid (300 g)

Näringsinnehåll

  Per 100 g Per måltid (300 g)
Energi 410 kJ/97 kcal 1229 kJ/292 kcal
Fett 2,1 g 6,3 g
  varav mättat fett 2,1 g 6,3 g
Kolhydrater 9,3 g 28 g
  varav sockerarter 1,8 g 5,4 g
Fiber 2,6 g 7,8 g
Protein 9,0 g 27 g
Salt 0,60 g 1,80 g

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Protein Meal - Vegetarian Chilli

Välj bild

Protein Meal - Vegetarian Chilli