-35% PÅ ALLT | Använd kod: 35SE

Clear Whey Isolate

Signa upp dig till vår väntelista!

Du kan avsluta prenumerationen när som helst, då kommer vi inte skicka något reklamrelaterade meddelanden till dig längre.

Clear Whey

6000 burkar. SLUTSÅLD på bara 5 dagar.

Vi har helt ändrat hur protein shakes ska se ut. Whey har nu fått en makeover för att förvandla den till en uppfriskande dricka.

Clear Whey Isolate

Clear Whey Isolate är inte bara ytterligare en proteinshake. Vi har tagit högkvalite hydrolyserade vassleprotein isolat och skapade en lätt och uppfriskande alternativ – mer som en juice än ett mjölkig protein shake.


Den smakar hur bra som helst också med fem fruktiga smaker – Bitter Lemon, Apelsin Mango, Persika Te, Mojito och Regnbåge Godis.

Clear Vegan Protein

Clear Vegan Protein

Clear Vegan Protein är ett veganskt proteinpulver som ändrar spelreglerna. Vi har utvunnit kraften i ärtproteinisolat och kombinerat det med äkta frukt och tillsatt b-vitamin för att skapa ett lätt, supergott och fruktigt alternativ till traditionella proteinshakes. Finns förtillfället i två olika smaker: Lime & Citron och Jordgubb - håll ögonen öppna och var först med att klicka hem våra nya smaker som snart släpps!