Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Clear Vegan Protein – Nya smaker | Få den där fruktiga känslan

Clear Vegan Protein – Nya smaker | Få den där fruktiga känslan
Monica Green
Skribent och expert2 år I år
Visa Monica Green profil

Ni älskade Clear Vegan Protein, så vi tänkte att vi skulle ge er den där fruktiga känslan igen med två helt nya smaker. Vi introducerar Clear Vegan Raspberry Mojito och Clear Vegan Watermelon.

De är producerade med riktig frukt och består av Clear Vegan familjens signatur blandning som är helt vattenlöslig. En portion är packad med 10g ärtprotein, den är lätt och uppfriskande.

Nästa nivå av näringsinnehåll

De här innehåller också Vitamin B för att ge dig en extra boost för att ta dig genom dagen. Varje portion innehåller 50% av det rekommenderade dagliga intaget av Vitamin B. Det innebär att en stor del av den där rackarns B12 som kan vara lite svårare att få tag på. Clear Vegan Protein innehåller också pantotensyra (B5), tiamin (B1) och Vitamin B6 som kan stötta mental prestation, hjärthälsa och bekämpa trötthet.1,2,3

Med en söt och god drink kanske du också oroar dig över sockerinnehållet. Sluta med det - Raspberry Mojito och Watermelon innehåller båda endast 0.8g socker vilket gör dem perfekta att använda vid viktminskningsmål (eller vilka mål som helst).

Smakar gott, gör gott

Med ytterligare två smaker i vår stora Clear Vegan familj blir du bortskämd med välmöjligheter för din nästa smak.

Tillsammans med våra nya smaker erbjuder vi också smakerna Lemon and Lime (citron och lime), Strawberry (jordgubb), Blackcurrant (svartvinbär) Apple and Elderflower (Äpple och Fläder) och Pineapple and Grapefruit (ananas och grapefruit).

Om du är medveten kring förpackning av produkter så kan du känna dig lugnad av att veta att burken är 100% återvinningsbar.

Att ta med sig

Det har aldrig varit enklare att få i sig det proteinet du behöver med en växtbaserad diet. Skaka bara ihop den här saftiga proteindrinken och njut av de fruktiga smakerna och boosten av Vitamin B. Få den där läskande känslan med uppfriskande smaken av Raspberry Mojito eller fruktiga Watermelon.

 

 

 

1. Pantothenic acid contributes to normal mental performance and the reduction of tiredness and fatigue.

2. Thiamine contributes to normal function of the heart, normal functioning of the nervous system and normal energy-yielding metabolism.

3. Vitamin B6 contributes to the normal function of the immune system.

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein