Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

White Gold Proteincheesecake

White Gold Proteincheesecake
Lauren Dawes
Skribent och expert6 månader I år
Visa Lauren Dawes profil
Saknar du en viss guldig vit chokladbar...? Denna cheesecake bör göra susen.

White Gold Impact Whey är fantastisk i en skakad form, men i en krämig cheesecake? Det är oslagbart. Detta recept är klart på bara fyra steg och kräver ingen bakning eller annat trassel. Dessutom är den fullpackad med 36g protein och bara 330 kcal. Perfekt när du längtar efter något sött.

Räcker till 1 portion.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Krossa kexen tills de bildar en fast bas längst ner i ditt glas, blanda med en skvätt mjölk om det behövs, och placera sedan i kylen i 10–15 minuter.
  2. Blanda proteinpulvret, yoghurten och färskosten och lägg ovanpå kexbotten.
  3. Placera cheesecaken i kylen i 30 minuter eller tills den är fast.
  4. Smält proteinspreaden i mikrovågsugnen, ringla över din kylda cheesecake och placera tillbaka i kylen i en timme eller tills spreadet har stelnat.
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein