Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Clear Whey isglass

Clear Whey isglass
Lauren Dawes
Skribent och expert3 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Föreställ dig en kall och uppfriskande isglass efter ett hårt träningspass. Föreställ dig nu att den här isglassen också hade ett lågt innehåll av socker och ett högt innehåll av protein. För bra för att vara sant va? Nej, inte om du är kreativ med våra Clear Whey produkter. De är perfekta för att kyla ner dig efter träningen, eller som en efterrätt de där varma sommarkvällarna. Spana in de här Clear Whey isglassarna.

Receptet ger 4 stycken https://youtu.be/MtfaGCC33E4

Ingredienser

  • 1 skopa Clear Whey Isolate or Clear Vegan Protein
  • 300ml vatten
  • En näve hallon
  • En näva jordgubbar (skivade)
  • Isglassformer

Så här gör du

1) Häll i vattnet och skopan av Clear protein i en shaker. Vi har använt smaken Orange Mango i det här receptet, men alla smaker fungerar lika bra.

2) Skaka ordentligt och låt shakern stå i omkring 15 sekunder så att skummet lägger sig.

3) Under tiden lägger du frukten i isglassformerna.

4) Häll i Clear Protein i formerna och låt stå i frysen i minst 4 timmar eller över natten.

5) Låt smaka!

Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein