Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Croissant fylld med halloncheesecake | High-Protein frukost

Croissant fylld med halloncheesecake | High-Protein frukost
Lauren Dawes
Skribent och expert2 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Japp, cheesecake till frukost blev precis en grej.

Din helgbrunch har precis höjt nivån - de här oemotståndliga cheesecakefyllda croissanter är så goda att bara tanken på dem kommer få dig att flyga ur sängen, vi är helt säkra på det. Dessutom är de fyllda med protein med imponerande 16g protein per portion vilket gör dem till en utmärkt träningstreat.

Vi pratar om lager med flanig deg kombinerat med en rik, krämig och syrlig smak med färska hallon. En oslagbar kombination.

Receptet ger 3 portioner https://youtu.be/LiEu_WwOwLo

Ingredienser

Så här gör du

  1. Förvärm ugnen till 180°C.
  2. Gör först cheescakefyllningen genom att blanda ihop cream cheese, ägg, proteinpulver, sockerfri sirap och mosade hallon till en len smet. Ställ åt sidan.
  3. Förbered croissanterna genom att försiktigt skära bort toppen. Använda fingrarna till att varsamt pressa ner insidan av croissanter för att göra ett hålrum för fyllningen - nästan så att de blir som små båtar. Du kan göra detsamma med locken av croissanten om de är tillräckligt stora eller avnjuta dem som de är!
  4. Härnäst, placera croissantbåtarna på en bakplåt och häll försiktigt eller skeda ner fyllningen i var och en. Tillsätt några extra teskedar mosade hallon och tillaga sedan i 15-20 minuter.
  5. Servera omedelbart med en handfull färska hallon och extra sockerfri sirap om du vill! De här är så goda att vi garanterar att du kommer ta en andra omgång.

Testa de här frukostrecepten härnäst:

RECEPT

Marino Katsouris Proteinvåfflor | Ett läckert frukostrecept

Vi frågade den här atleten om ett recept på hans favoritfrukost - wow, du kommer inte bli besviken!

3 år I årAv Lauren Dawes
RECEPT

Proteinpannkakor fyllda med jordnötssmör

Det blir allt svårare att ta sig ur sängen på morgonen, den här frukosten kommer att hjälpa dig på traven. Niall Kirklands recept på proteinpannkakor är nästa nivå.

3 år I årAv Lauren Dawes

 

 

 

Näringsinformation

Kalorier377
Fett totalt19g
Kolhydrater totalt33g
Protein16g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein