Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Världens första Clear Soy Protein har landat | Soja blev precis fruktigt

Världens första Clear Soy Protein har landat | Soja blev precis fruktigt
Monica Green
Skribent och expert2 år I år
Visa Monica Green profil

Vi förändrade spelplanen med Clear Whey. Vi stegrade upp spelet med Clear Vegan och nu är vi tillbaka med en helt ny innovation - Clear Soy. För de som inte är något fan av ärtprotein men inte heller vill har whey så har vi använt en hydrolysteknik för att skapa ett helt upplösligt, lätt och uppfriskande Clear Soy Protein.

Nu kanske du undrar vad det är som skiljer Clear Soy Protein från våra andra Clear Protein-produkter. Låt oss förklara det hela...

Nutrition "valuta för pengarna"

Clear Soy Protein innehåller en maffig mängd protein med 10g per portion för att hjälpa dig att bygga och bevara muskelmassa. Det är är också bra för de som är ute efter att begränsa sitt sockerintag eftersom en portion innehåller mindre än 1g socker.

Nämnde vi föresten att det är tillverkat med riktig frukt? Clear Soy Protein innehåller 30% av ditt rekommenderade dagliga intag av B vitaminer och 50% av din rekommenderade dagliga dos av Vitamin C. Medan B-vitaminerna 12 och 6 stättar ditt immunsystem, bevarar en normalt fungerande fysiologisk funktion och minska trötthet så arbetar Vitamin C för att hålla dina celler och din hud hälsosam.

Clear Soy har också en komplett amonisyreprofil, det innebär att det innehåller alla de 9 essentiella aminosyrorna. Detta är speciellt hjälpsamt för de som har en vegansk eller vegetarisk kost eftersom aminosyror kan vara svårare att få i sig utan animaliska produkter.

Tre fantastiskt fruktiga smaker

Vi har tre smaker för dig att hugga in på: Lemon & Lime, Orange & Pink Grapefruit och Grape - det är perfekt när du inte är sugen på en krämig proteinshake men ändå vill nå dina makromål.

Att ta med sig

Vem var det som sa att veganer och vegetarianer kämpar med att få i sig tillräckligt med protein? De personerna har uppenbarligen inte hört talas om Clear Protein. Gjort med riktig frukt, tillsatta vitaminer, en komplett aminosyreprofil och 10g protein per portion. Det har aldrig varit enklare (eller godare) att boosta ditt proteinintag. Välj bara din smak och skaka upp.

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein