Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Em Ricketts delar sina 5 favoriter av hälsosamma snacks | Enkla & Goda

Em Ricketts delar sina 5 favoriter av hälsosamma snacks | Enkla & Goda
Lauren Dawes
Skribent och expert3 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Jobbar du hemifrån med snacksande och mellanmål som har gått överstyr? Vi också...

Turligt nog för oss så har vi Em Ricketts som delar med sig av sina favoriter när det kommer till hälsosamma mellanmål. Alla 5 av dem är galet enkla och otroligt goda.

Den personliga tränaren och online coachen, Ems uppdrag är att stärka kvinnor till sitt starkaste, hälsosammaste och lyckligaste jag. För henne handlar det om att tanka kroppen med precis det den behöver för att kunna prestera sitt bästa men också att njuta av det hon äter.

Här är Ems top 5 hälsosamma snacksidéer:

https://youtu.be/-xoRemar8Z8

1. En klassiska Pb Toast

Det här är så enkelt men också så gott. Allt du behöver är en skiva rostbröd, din favorit när det kommer till jordnötssmör, en skivad banan och sedan Ems hemliga detalj strösslade chiafrön på toppen. Det ger inte bara ytterligare tillfredsställande crunch de här fröna är packade med fibrer, omega-3 och lite växtbaserat protein.

282 kcal 9.2g protein 44.7g kolhydrater 8.5g fett

2. Yoghurtskål

Det här mellanmålet fungerar närsomhelst under dagen - frukost, eftermiddag eller till och med som dessert. Em kombinerar fettfri grekisk yoghurt med våra kalorifria Flavdrops, och toppar det med lite granola, blåbär och hackade jordgubbar.

Tips: om du försöker dra ner på kolhydraterna, skippa bara granolan och lägg till en liten klick jordnötssmör istället.

138 kcal 16.9g protein 16.7g kolhydrater 0.7g fett

3. Dippskål

Det här mellanmålet känns lyxigt, men genom att använda Protein Choc Crispies är det faktiskt ett väldigt makrovänligt snacks med mycket protein. Har du inte testat dem än? Se till att göra det.

278 kcal 12.5g protein 19g kolhydrater 16g fett

4. Fylld proteinkaka

Har du cravings efter en kaka (eller tre) med din förmiddagskopp? Japp, vi också. Därför är det idealt att ladda upp med många av våra proteinfyllda snacks, då  behöver du inte oroa dig för att förstöra några av dina träningsframsteg samtidigt som du avnjuter en kaka.

Våra Filled protein cookies, är fyllda med imponerande 20g protein per servering och det är en "match made in heaven" att doppa i en varm dryck.

280 kcal 20g protein 30g kolhydrater 11g fett

5. Riskaka med frukt och nötter

Ute efter någons om träffar precis rätt? Em har täckt upp det med det här mellanmålet. Du behöver bara några vanliga riskakor som bas och sedan kan du krydda till det med dina favorittoppings - Em har satsat på mandelsmör, en frömix och skivade jordgubbar. Läckert.

229 kcal 8.8g protein 15.4g kolhydrater 13.3g fett

 

Är du ute efter fler hälsosamma recept? Testa de här:

RECEPT

Hälsosamt bakade churros med proteinchoklad

En hälsosammare variant på en favorit. Voila!’

3 år I årAv Lauren Dawes
RECEPT

Proteinpannkakor fyllda med jordnötssmör

Det blir allt svårare att ta sig ur sängen på morgonen, den här frukosten kommer att hjälpa dig på traven. Niall Kirklands recept på proteinpannkakor är nästa nivå.

3 år I årAv Lauren Dawes
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein