Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Pepparkakspannkakor | Brunchen blev precis julig

Pepparkakspannkakor | Brunchen blev precis julig
Lauren Dawes
Skribent och expert2 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Det är dags för att börja dagen med en julig frukost.

Det är officiellt dags att omfamna allt som är juligt och det innefattar också att morgonens pannkakor får en helganpassad förvandling.

Oavsett om du har bemästrat vändningen för flera år sedan eller om du är lite mer försiktig i köket så kan vi garantera att det här receptet är en säker väg till succé (i form av perfekt tillagade pannkakor). Dessutom innehåller de bara fyra enkla ingredienser, det är en lätt seger oavsett veckodag.

Receptet ger 1 portion.

https://youtu.be/OYNzieHML4M

Ingredienser

Alternativa toppings: 

Så här gör du

  1. Lägg bananen och äggen i en mixer och blanda till en len smet.
  2. Tillsätt proteinpulvret och havregrynen och mixa igen (att mixa de blöta ingredienserna först hjälper till att säkerställa att de torra ingredienserna inte fastnar på botten av mixern).
  3. Värm upp olja eller smör i en medelstor stekpanna och häll i 1/4 av pannkakssmeten i pannan. Om du vill ha tjockare pannkakor så vänta i ungefär 15 sekunder och häll på lite mer smet på toppen.
  4. Stek i omkring 1 minut och vänd sedan pannkakan och stek i ytterligare en minut. Ta bort från stekpannan och lägg på en tallrik som du ställer åt sidan.
  5. Upprepa med återstående smet tills du har en trave pannkakor. Garnera med dina favorittoppings - vi valde sockerfri sirap och en klick vispad grädde.

Tyckte du om det här julreceptet? Prova de här recepten härnäst...

LIVSSTIL

Bästa fitnesspresenterna | Julklappar 2022

Har du fortfarande inte shoppat årets julklappar? Oroa dig inte, vi har samlat de 50 bästa tipsen för alla som älskar fitness här.

2 år I årAv Emily Wilcock
RECEPT

Julbiscotti gjorda med 5 ingredienser

De här klassiska julkakorna kanske är just vad ditt protein spread där hemma har väntat på...

3 år I årAv Lauren Dawes

Näringsinformation

Kalorier471
Fett totalt14g
Kolhydrater totalt51g
Protein39g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein