Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Frysta kuber med proteinpannkaka

Frysta kuber med proteinpannkaka
Lauren Dawes
Skribent och expert7 månader I år
Visa Lauren Dawes profil
Gör dig redo att förändra din morgonrutin helt och hållet på några minuter.

Det här är det ultimata tidsbesparande frukostknepet, vilket innebär att du kan njuta av en hög med nylagade pannkakor utan att spendera halva din morgon på att göra dem.

Allt du behöver är din favoritsmak av den vår läckra Proteinpannkaksmix, några bär eller hackad frukt och en stor iskubsbricka. Med dessa kan du göra individuella frysta portioner av pannkaksmix som kan tillsättas i en stekpanna när du vill.

Glöm det här med att mäta upp ingredienser eller behöva slänga ihop allt när tiden är knapp. Arbeta smart, inte hårt, eller hur?

Receptet ger 1 portion.

Ingredienser

  • 2 skopor Proteinpankaksmix
  • 100-150 ml mjölk eller vatten
  • 1 banan (hackad)
  • En handfull jordgubbar
  • En handfull hallon
  • En handfull blåbär

Så här gör du

  1. Börja med att blanda ihop Proteinpannkaksmixen genom att tillsätta 2 stora skopor (50g) till 100-150 ml vatten eller mjölk, beroende på vad du föredrar. Blanda ordentligt för att säkerställa att du får en klumpfri konsistens och ställ sedan åt sidan.
  2. Förbered nu en form med stora iskuber genom att lägga hackad frukt och bär i botten av varje form. Fyll dem inte för mycket – några i varje bör räcka.
  3. Häll pannkaksmixen över frukten så att varje form är nästan full. Tillsätt mer frukt och bär om det finns plats. När varje form är fylld, placera brickan i frysen.
  4. Nu har du frysta pannkakor redo att användas när du vill. Ta bara ut dem från frysen, lägg dem i en uppvärmd stekpanna med lite olja eller smör, och du är redo att börja steka.

Vill du ha mer inspo? TESTA DE HÄR RECEPTEN HÄRNÄST:

Näringsinformation

Kalorier416
Fett totalt6g
Kolhydrater totalt51g
Protein41g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein