Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

5 enkla proteinrika frukostalternativ | Take Back Breakfast

5 enkla proteinrika frukostalternativ | Take Back Breakfast
Monica Green
Skribent och expert1 år I år
Visa Monica Green profil

Det finns många anledningar till att folk säger att frukosten är det viktigaste målet för dagen. Men trots det stoppar det inte många av oss från att inte ge målet den uppmärksamhet det förtjänar.

När du är sent ute och inte har tiden att förbereda en ordentlig frukost kan en banan och en brödskiva få duga. Det är näringsrikt med var är proteinet?

Om du vill se framsteg på gymmet behöver du äta tillräckligt med protein till varje måltid under dagen. Protein är också det mest mättande makronäringsämnet. En proteinrik frukost kommer också hålla dig mätt längre än en frukost som har ett lågt innehåll av protein gör.

Ta mig inte bara på orden. Allas vår favoritnutritionist Richie Kirwan håller med om att vi glömmer bort protein lite när det kommer till frukost. Han diskuterar det i sin video där han förklarar de bästa tiderna att ta protein. Se den här:

https://youtu.be/7AvaHbTg_7M

Under hösten har vi gjort det till vårt uppdrag att påminna folket om hur viktigt det är med frukost. Inget mer ivägrusande på morgonen på en tom mage. Det är dags att ta tillbaka frukosten med några bekväma, goda och näringsrika alternativ.

Frukostsmoothie

Först av allt har vi ett klassiskt frukostrecept som inte kräver några krångligheter. Vanligen kan en frukostsmoothie innebära jobbigt förberedande av frukt, sedan är det dags att diska en kladdig mixer efteråt. Det finns också en risk att du väcker hela huset när du lagar smoothien. Det är helt enkelt inte värt strulet.

Den nya Breakfast Smoothien är det bästa sättet att få en stark start på dagen utan att behöva spendera dyrbar tid i köket. Allt du behöver är 300ml vatten eller mjölk och en shaker. Blanda ihop det och så är du på väg. 23g protein per shake, massa fibrer och valmöjligheter bland flera goda smaker: Blueberry & Apple, Mango & Passionfruit, and Strawberry & Banana. Den enda frågan är: vilken smak blir det?

Protein Pancake Mix

Söndagsmorgonen är inte komplett utan en ordentligt stapel med pannkakor med all topping. Men det är en helglyx av en anledning. Supergott men en del arbete för att göra.

Protein Pancake Mix fixar det problemet. En redo-att-använda blandning med högkvalitativt protein kombinerat med snabba och långsamma kolhydrater. Det är det perfekt val för en mättande frukost.

Tillsätt helt enkelt bara vatten, häll ner i stekpannan, grädda tills de är gyllenbruna och tillsätt dina favorittoppings. Enligt mig kan det inte gå fel med blåbär och sockerfri sirap.

Perfect Protein Oats

Havregryn är OG:n av frukostmat. Bakade, overnight, gröt, som smoothieingrediens - de är så mättande och mångsidiga. Vi har lyckats göra dem ännu bättre. Perfect Protein Oats innehåller 25g protein och 15g fibrer per servering. Det är minsann en frukost gjord på rätt sätt.

Protein Wafer

11:00 är det mellanmålstid - det är mer eller mindre lag på det. Det går inte att slå vår Crispy Protein Wafer när det kommer till förmiddagssnacks. Med 15g protein per bar tankar den upp dig och håller dig igång till lunchtid.

Breakfast Box

Vi har sparat det bästa till sist, vår Breakfast Box. Planera upp för dig själv med sju dagar av läckra, näringsrika och proteinrika frukostar.

Testa en ny frukost varje dag med Impact Whey Protein, Breakfast Smoothie, Vegan Pancake Mix, Oat Flapjack, Oat Bakes, Cereal Bar och FlavDrops. Allt tillhanda i en återanvändningsbar låda som kommer få dina kollegor att bli svartsjuka.

Att ta med sig

Med de här händiga, goda och näringsrika alternativen är det dags att rädda morgonen och återta grukosten som det viktigaste målet för dagen. Nästa gång du försover dig och har kort om tid kommer du inte behöva offra morgonens måltid för att ta igen den.

Vill du har mer frukostinspo? LÄS DE HÄR ARTIKLARNA:

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein