Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Clear Whey Jelly Sweets

Clear Whey Jelly Sweets
Lauren Dawes
Skribent och expert2 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Har du svårt att stå emot sötsuget? Prova en av de här.

De här läckra proteinrika gotbitarna i jelly från @healthy_floflo är toppen för en snabb energiladdning efter ett träningspass. De är boostade med några skopor av vårt Clear Whey Isolate så inte bara fyllda med fruktiga smaker men de är också utan tillsatt socker och kommer med en hjälpsam dos protein som stödjer dina framsteg med träningen.

Det är ganska enkelt att göra en sats med de här hälsosamma godbitarna och sedan kan du ha dem i kylens sötsugen smyger sig pö.

Ännu bättre är det att du kan göra receptet anpassat efter dig genom att välja din favoritsmak av Clear WHey. Du kan till och med testa det med några av våra mindre kända variationer som Clear Whey Gainer.

Håll ögonen öppna på virtuella affärshhyllor efter de nytillskott som kommer till Clear Protein-familjen inom kort.

Receptet ger 18 bitar

https://youtu.be/acah6D6dulk

Ingredienser

Till det rosa lagret:

Till det vita lagret:

  • 150g fettsnål yoghurt
  • 50ml havremjölk
  • 1/2 gelatinblad

Så här gör du

  1. Gör först det fruktiga lagret genom att tillsätta vatten och Clear Whey Protein i en shaker och skaka tills det är helt utblandat och klumpfritt. Häll ner vätskan i en kastrull och tillsätt gelatinbladen. Låt "blomma ut" genom att lämna dem i kastrullen en minut eller så.
  2. Rör runt i kastrullen för att blanda och värm upp lite lätt på en låg värme - du kommer se när texturen blir len men se till att det inte blir för varmt eller kokar. När det är varmt häller du ner vätskan i en form och ställer den i kylen i minst 4 timmar.
  3. Under tiden gör du det krämiga lagret genom att ta yoghurt och mjölk i en kastrull tillsammans med ett halvt blad gelatin. Låt gelatinbladet blooma ut igen och rör sedan under uppvärmning precis som med det första lagret.
  4. När det är färdigt häller du det vita lagret över det första och ställer tillbaks det i kylen i 3-4 timmar så att jellyn sätter sig.
  5. Skär upp i kuber och avnjut på en gång eller förvara i kylen i några dagar.

Prova flera fruktiga recept med Clear Protein

RECEPT

Blue Rasberry Clear Whey Isolate | 2 olika sätt

Den här Limited Editionsmaken är en riktig blast from the past.

3 år I årAv Myprotein
RECEPT

Clear Vegan Protein | isglass med smak av vattenmelon

Vi tar sommarens uppfriskningar på allvar

2 år I årAv Lauren Dawes
RECEPT

Drumstick Clear Whey Isolate frozen yoghurt godbitar

Om du är en gottegris så sluta scrolla på en gång.

2 år I årAv Lauren Dawes

Näringsinformation

Kalorier18
Protein3g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein