Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Drumstick Clear Whey Isolate frozen yoghurt godbitar

Drumstick Clear Whey Isolate frozen yoghurt godbitar
Lauren Dawes
Skribent och expert2 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Om du är en gottegris så behöver du verkligen vår återlanserade Swizzlerssortiment i ditt liv.

Vi har samarbetat med det ikoniska godisvarumärket för att ge dig några av våra proteinrika bästsäljare i smaker från din barndom - japp, vi pratar om Drumstick, Refreshers och Love Hearts. Läs mer om sortimentet här

Eller ännu bättre, vår favorit receptdrottningen @healthy_floflo har skapat ett utsökt och enkelt sätt att göra proteinrik frozen yoghurtgodbit genom att använda både Clear Whey Isolate och Layered Protein Bar i smaken av Drumstick. Dubbelt med smak, dubbelt med nostalgi.

Du behöver bokstavlingen bara tillsätta några skedar med din favorityoghurt (och kanske lite konfettiströssel om du känner dig extra) och på nolltid så har du en oemotståndligt söt godbit som tillfredsställer dina sötsug samtidigt som det också är ganska makrovänligt.

Receptet ger 8 stycken.

https://youtu.be/35Idh-_HD6s

Ingredienser

  • 300g Grekiskt yoghurt 0% fett
  • 1 Skopa Clear Whey Isolate (Drumstick) 
  • ½ Layered Bar (Drumstick)  
Alternativa toppings:
  • Swizzels Drumstick godisbitar
  • Konfettiströssel

Så här gör du

1. Blanda helt enkelt ihop yoghurten med Clear Whey Isolate i smaken av Drumstick tills att du har en jämn smet, häll sedan ner i en bakform eller annan fryssäker form.

2. Toppa med skivor av Layered Bar i smak av Drumstick och om du känner dig extra sugen så tillsätt några Drumstickgodisar tillsammans med konfettiströssel.

3. Frys i minst 3 timmar och ta sedan ut den ut frysen och dela upp i åtta läckra munsbitar. Avnjut på en gång eller spara i frysen i några dagar.

 

Näringsvärde per bit
  Kalorier   Protein  Kolhydrater  Fett 
Utan toppings  45   7.6g  2.4g  0.5g 
Med toppings  63  7.7g  6.2g  0.7g 

 

Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein