Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Air Fryer Choco Pops

Air Fryer Choco Pops
Lauren Dawes
Skribent och expert1 år I år
Visa Lauren Dawes profil
Det spelar ingen roll hur gammal du är - ibland finns det inget som slår en skål med chokladflingor.

Turligt nog för oss, är @healthy_floflo här med ett nytt fantastiskt airfryer-recept och sin enga twist på den här barndomsklassikern. Du kan fortsätta att njuta av samma goda söta och knapriga snack med imponerande 14g protein. Snacka om en vinst.

Med bara några få ingredienser kan de här flingorna kastas ihop på nolltid. Vi rekommenderar att du dubblar eller tripplar mängderna så att du har en omgång av de här emotståndeliga chokladbitarna under resten av veckan. De är perfekta till frukost, som ett eftermiddagssnack eller som en proteinboost efter träningspasset.

Du kan vara hur kreativ du vill med smakerna. Flo använde en av våra klassiker Impact Whey Proteinsmaker, Chocolate Smooth, men du kan byta ut det till din egna favoritsmak. Chocolate Orange eller Dark Chocolate & Salted Caramel kommande smaker på vår lista att testa med.

Receptet ger 2 portioner. https://youtu.be/wGYKFjlaBEk

Ingredienser

Så här gör du

  1. Börja med att hälla ner havremjöl, Impact Whey Protein, kakaopulver och bakpulver i en medelstor skål.
  2. Därnäst, addera kokosolja och blanda ihop alla ingredienser. Du kan börja med att använda en sked, men det är enklare att blanda med fingrarna så att du kan pressa ihop ingredienserna till en fast deg.
  3. När du har en blandad degboll tar du mindre bitar och rullar dem till små bollar med händerna, upprepa tills all deg är använda.
  4. Placera de små bollarna i en air fryer och tillaga på 180°C i 10 minuter. Resultatet bör bli superlätta och krispiga kakaobollar som kan hålla sig knapriga även om de är i en skål med mjölk.
  5. Vill du ha en ännu större proteinboost? Flo rekommenderar att du blandar i ytterligare en skopa vassleprotein med mjölken istället för att använda vanlig mjöl eller mjölkalternativ. Dubbelt upp.

Vill du har mer receptinspo? PROVA DE HÄR HÄRNÄST:

Näringsinformation

Kalorier275
Fett totalt8g
Kolhydrater totalt34g
Protein14g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein