Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

4 varianter av iskaffe

4 varianter av iskaffe
Lauren Dawes
Skribent och expert2 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Få din frappéfix och din proteindos på en och samma gång.

Oavsett vilket väder vi har så är sommaren officiellt här och du kan räkna med att iskaffeberoendet kommer dyka upp igen, eller hur?

Glöm det här med att spendera tid och pengar på köa på Starbucks - nu kan du göra dina egna goda och uppfriskande frappés på bara några minuter i bekvämligheten av ditt eget hem. Den bästa delen av det är att du kan tillsätta en skopa av ditt proteinpulver för ett sött och enkelt sätt att på samma gång höja ditt proteinintag.

Vårt bästsäljande Impact Whey Protein finns dessutom i över 40 fantastiska smaker så du kan hålla din dryck fräsch och spännande under hela sommaren - vi har valt, mocha, salted caramel och cinnamon danish för tre klassiska iskaffekombinationer, men det finns ingenting som hindrar dig från att bli kreativ i köket.

Självklart så kan du enkelt göra en växtbaserad version om du är vegan eller bara vill skippa mejeriprodukter. Byt till din favoritvariant av mjölkalternativ och tillsätt sedan en skopa Vegan Protein Blend - vår nya smak Cacao orange är en vinnare, tro oss.

https://youtu.be/WXpw-NB_siM

Ingredienser

Mocha:

Ingredienser

Salted Caramel:KanelVegansk Chocolate orange
  • 1 skopa Vegan Protein Blend (Cacao Orange)
  • 300ml sojamjölk
  • 1 espressoshot
  • 1 näve is
  • Servering: vegansk vispgrädde
  • Servering: hyvlad mörk choklad och apelsinzest

Så här gör du

  1. Allt du behöver göra i respektive variant är att tillsätta mjölk, is, kaffeshot och proteinpulver i en blender och mixa tills det är klumpfritt.
  2. Häll ner i ett långt drickglas och toppa med en generös mängd grädde och den topping du vill använda.
  3. Avnjut en läckert uppfriskande proteinboost!

 

Smak Kalorier Kolhydrater Protein Fett
Mocha 252 17.4g 28.8g 6.9g
Salted Caramel 254 16.2g 30g 7.2g
Kanel 255 15.4g 31g 7.3g
Vegan Chocolate Orange 216 2.3g 33g 2.3g

 

Tyckte du om de här recepten? TESTA DE HÄR UPPFRISKANDE RECEPTEN HÄRNÄST:

Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein