Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Clear Whey Mocktails | 3 läckra idéer

Clear Whey Mocktails | 3 läckra idéer
Lauren Dawes
Skribent och expert3 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Vi skakar om sommaren med de här alldeles nya smakerna av Clear Whey.

Vår favorit bland fruktiga proteintillskott blev precis ännu saftigare med de här tre fantastiska tillskotten - kaxig blodapelsin, söt ananas och uppfriskande vit persika.

Det här är det ideala sättet att hålla dig hydrerad under träningpass i det varma vädret samtidigt som du får ett hjälpsamt tillskott av kvalitativt protein för att stötta upp träningsutvecklingen. Clear Whey Isolate är en "must have" i din tillskottshylla.

Receptproffset @healthy_floflo har serverat tre oemotståndliga recept på mocktails som du kan testa den här sommaren. Dina semesterplaner kanske fortfarande är oklara, men vi kan garantera att de här goda drinkarna kommer ge dig en smak av stranden oavsett var du avnjuter dem.

Oavsett om du är ute efter en fräsch citrussyrlig blodapelsin spritz en kall och krämig Piña Colada eller en delikat White Peach Bellini - Vi är redo att ta emot din beställning. Skål för det!

Varje recept ger 1 drink

https://youtu.be/IY6l4b_3d1I

Ingredienser

Blood orange Spritz:

Piña Colada:

White Peach Bellini:

Så här gör du

  1. Häll först i vattnet och Clear Whey Isolate i en shaker och skaka tills det är blandat och klumpfritt. Låt den sätta sig en liten stund så att skummet försvinner.
  2. Lägg i den pressade apelsinen till Blood Orange Spritz, kokosmjölken i Piña Coladan eller persikopurén till White Peach Bellinin och skaka ordentligt. Häll sedan upp respektive drink i ett glas med is - gärna genom en sil om du har en.
  3. Om du gör Blood Orange Spritz så toppar du med en skvätt lemonad för lite bubblor och garnerar med apelsinskivorna. För Piña Coladan lägger du till ananasskivor och cocktailbär för en tropisk twist. Är det White Peach Bellini du har skakat ihop så toppar du den med soda eller kolsyrat vatten. Botten upp!

Näringsvärde per portion:

 

  Kalorier Protein Kolhydrater Fett
Blood Orange Spritz 94 20.1g 2.7g 0.1g
Piña Colada 131 20.4g 2.1g 4.3g
White Peach Bellini 129 20.4g 10.6g 0.1g

 

Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein