Hoppa till huvudinnehåll
PODCAST

PODCAST The Scoop Avsnitt 3: Är du vältränad om du inte kan springa en mil?

PODCAST The Scoop Avsnitt 3: Är du vältränad om du inte kan springa en mil?
Monica Green
Skribent och expert3 år I år
Visa Monica Green profil

The Scoop är det enda du behöver för att gå till botten med den mest kontroversiella ämnena inom fitness, detta tillsammans med de som är på insidan av industrin. David Alorka ställer de frågor du vill ha svar på, och till och med några som du kanske aldrig ens har tänk på att ställa.

https://open.spotify.com/episode/3Eb3V9U2K0r8IfYiD4186B?si=QDv8uNgmSpyEMlY4fZ5Cag

https://youtu.be/Uff8YAhOPPE

Vad händer i avsnitt 3? 

I veckans avsnitt pratar den olympiska häcklöparen Colin Jackson med Strongman vinnaren Laurence Shahlaei om huruvida du verkligen är vältränad om du inte kan springa en mil. De har båda olika tillvägagångssätt när det gäller träning, Colins sport kräver en utmärkt kondition medan Laurence fokuserar på styrka för att vinna sin titel som Strongman Champion. Men hur viktigt är egentligen cardio för alla, oavsett idrott?

Lyssna när vi gräver djupare i om vi alla borde spring en mil ( eller i alla fall försöka) under varje gympass, och om det är ohälsosamt att undvika cardio helt och hållet i våra gymrutiner.

Om du är en person som inte ens vet hur man sätter igång löpbandet på ditt gym kan det här vara ett avsnitt just för dig.

Skriv upp dig här för att inte riskera att missa de senaste avsnitten av The Scoop.

 

Vill du lyssna på mer på The Scoop?

LIVSSTIL

Vi introducerar Myproteins nya podcast: The Scoop med David Alorka

Myprotien lanserar nu en ny podcast The Scoop. I den kommer atleter och experter diskutera kost och träning. Här kan du läsa mer om vad du kan förvänta dig

3 år I årAv Monica Green
LIVSSTIL

The Scoop Avsnitt 1: Är det hälsosamt att bara träna för att se bra ut?

Vad är din motivation till att träna? I det första avsnittet av podcasten The Scoop diskuteras det om vilka mål med träningen som är hälsosamma eller inte.

3 år I årAv Monica Green
LIVSSTIL

PODCAST The Scoop Avsnitt 2: Kan vegansk atleter mäta sig mot köttätande?

The Scoop avsnitt 2: Kan veganska atleter mäta sig mot köttätande? Gör dig redo att sätta dig ner med dina favoritatleter och få det senaste scoopet inom fitnessindustrin.

3 år I årAv Monica Green
Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein