Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

The Scoop Avsnitt 1: Är det hälsosamt att bara träna för att se bra ut?

The Scoop Avsnitt 1: Är det hälsosamt att bara träna för att se bra ut?
Monica Green
Skribent och expert3 år I år
Visa Monica Green profil

The Scoop är din väg till tankarna hos atleter och fitnessinfluensers när det gäller det mest omtalade och kontroversiella ämnena inom fitnessindustrin. Gör dig redo att få dina åsikter om sport och fitness kan komma att utmanas.

https://open.spotify.com/episode/2sN69Rsgan8QD2vszmPkod?si=Y5pKggwJSGiLd5clc7V8yw

https://youtu.be/Tsw6ql0eJYo

 

Vad händer i det första avsnittet? 

Veckans avsnitt handlar om estetik.

Ställ dig frågan, varför tränar du? Är det för att kunna göra fler knäböj varje vecka? Eller mäter du din framgång på gymmet efter hur definierade dina magrutor är en viss vecka?

Häng med experten inom intuitiv rörelse Tally Rye och bodybuilder Lubomba Munkuli när de navigerar det här kluriga ämnet. Med olika perspektiv på hälsosamma sätt att träna erbjuder Tally och Lubomba mycket matnyttigt att tänka på kring våra skäl till att träna och om de egentligen är bra eller inte för oss.

Ditt egna perspektiv på träning kommer att bli helt omkullkastat i det här avsnittet.

Är det mentalt ohälsosamt att träna enbart för estetikens skull? Eller finns det inget fel i att ha ett sexpack som den huvudsakliga motivation? Kanske borde vårt fokus ligga i att ha mål inom styrka och uthållighet snarare än det där sexpacket? För att plocka isär alla de här frågorna och mer,  ratta in det första avsnittet av The Scoop här 

 

 

 

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein