Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Vi introducerar Myproteins nya podcast: The Scoop med David Alorka

Vi introducerar Myproteins nya podcast: The Scoop med David Alorka
Monica Green
Skribent och expert3 år I år
Visa Monica Green profil

 

Myproteins alldeles nya podcast

Vi har länge velat hitta ett sätt att kunna ge dig det senaste skopet av allt som rör fitness direkt från dina favoritatleter och influensers. Därför har vi skapat "The scoop" - Myproteins alldeles egna sport- och fitnesspodcast. The Scoop landar i dina öron på måndag 19 oktober, och den har innehåller allt det prat om sport och fitness du behöver.

Om du är trött på att prata sönder öronen på dina vänner med de senaste nyheterna och skvallret inom fitness utan att få mycket reaktion tillbaks, eller om du är intresserad av få svar på frågor från experter, så är The Scoop här för att tillfredsställa de behoven.

Vad handlar den om? 

Vi kommer ta upp några av de mest kontroversiella ämnena inom fitnessvärlden, få höra tankar och åsikter av några som är djupt inne i den världen. Tänk dig att alla frågor som du någonting hade velat ställa till de som besitter insiderinformation från fitnessvärlden, de frågor som du definitivt inte har mod att ställa personligen, kommer ställas i The Scoop.

Du kommer att höra Lubomba Munkuli, Emelye Dwyer och Matt Morsia, för att bara nämna någras, åsikter om hett debatterade frågor och expertråd från deras erfarenheter av fitnessindustrin. 

Våra atleter kommer debattera allt från träning för estetiken, användningen av steroider, kroppsideal och veganism. Vi ser också fram emot att höra dina tankar kring detta.

Värden för podcasten 

Du kanske undrar vem det är som kommer leda The Scoop? Vi har David Alorka som kommer att guida oss genom varje avsnitt och fråga the brännande frågorna som vi alla har i tanken.

David Alorka är känd för att presentera BT sport och NFL och har en otrolig förmåga att skapa energi och engagemang för sport oavsett vilket konversation det är. Eftersom han är inte rädd för att ställa svåra frågor kommer David se till att du får det senaste skåpet inom fitnessindustrin samtidigt som en del skratt längs med vägen.

Du kan ta reda på mer om det första avsnittet och se trailern nu. 

https://youtu.be/PkRN0erS1l4

 

 

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein