Hoppa till huvudinnehåll
TRÄNING

#Move30 | 30 Dagar, 30 Sätt | Din Resa

#Move30 | 30 Dagar, 30 Sätt | Din Resa
Kieron Curtis
Skribent och expert4 månader I år
Visa Kieron Curtis profil

Gör ditt drag för att förbättra din hälsa och ditt välmående, varje dag i 30 dagar. . Det är Move30 i ett nötskal. Men i verkligheten är det så mycket mer.

Bryt dig loss från trötta rutiner som inte gagnar dig och injicera liv i din träning samtidigt som du integrerar regelbunden rörelse i en daglig rutin som du aldrig tröttnar på. Så istället för nyårslöften i år, skapa bestående förändringar med Move30.

Vad är Move30?

Move30 är din möjlighet att förändra spelplanen när det gäller din träning och kost. Move30 är inte en militärisk rutin som du kommer att avsky i slutet av vecka 1. Mångfald är hjärtat i denna rörelse. Utmaningen? Rör din kropp eller ditt sinne på vilket sätt du vill i 30 minuter varje dag i januari. Det kan vara vad som helst som positivt påverkar ditt välbefinnande, oavsett om det är styrketräning eller meditation.

Varje dag under hela januari hittar du nya tränings- och kostidéer över Myproteins kanaler, levererade av vårt community av experter och likasinnade entusiaster.

Var med oss och levla upp med Move30. Ta dig ur din komfortzon och hitta nya sätt att röra dig. Du kommer förmodligen att bli överraskad över allt du inte visste att din kropp kunde uppnå och hur mycket du skulle tycka om det.

Det bästa är att du är den som har full kontroll. Följ Myprotein, besök bloggen, kolla in vårt community av experter och influencers för inspiration och gör sedan det som lockar dig. Tidigt på morgonen, sent på kvällen, på gymmet, i parken, på en klättervägg, du gör det som passar dig.

Vad du kan göra

Variation är nyckeln till Move30. Inget är uteslutet, så länge det får ditt blod att pumpa och motiverar handling varje dag i 30 dagar. Din resa med Move30 kan innebära att varje dag inleds med en medveten yogasekvens. Det kan vara att återansluta till den veckovisa fem-mot-fem-matchen i fotboll.

Move30 kan vara den knuff som får dig att slå nya personbästan på gymmet. Kanske har du alltid velat prova backlöpning, simning, snowboardåkning, surfing, skateboardåkning, HIIT, bouldering, funktionell träning, eller kanske är det äntligen dags att våga sig in i tyngdlyftningsrummet på gymmet.

Poängen är att aktiviteten kan vara nästan vad du vill, så länge det är något varje dag i 30 dagar.

Self care kan vara högst upp på din lista, och det är också bra. Att röra sig betyder inte bara fysisk aktivitet. Du kan göra Move30 för ditt välbefinnande också.

Är Move30 din signal att dricka tillräckligt med vatten varje dag i 30 dagar? Fantastiskt. Berätta för oss hur mycket bättre du känner dig vid månadens slut. Och Myprotein-communityt vet att nutrition är nyckeln till förbättrad prestation, så varför inte prova att förbereda måltider under januari? Myprotein Kitchen är full av recept med hänsyn till makronutrienter som är enkla, läckra och näringsrika.

Hur du blir involverad

För det första och främst, var aktiv varje dag i 30 dagar. Gör en insats för din hälsa, träning eller välbefinnande.

Följ Myprotein, vårt community av ambassadörer och experter för att få inspiration och hålla dig motiverad.

Och dela sedan din resa med oss på ditt valda sociala medieplattform med hjälp av #Move30. Vi kommer att fira alla som engagerar sig på våra kanaler, och du kan även inspirera andra. Det kan till och med finnas några belöningar till de som fullt ut omfamnar Move30.

Att ta med sig

Move30 är en månad för förändring. Genomför din rörelse för att förbättra din kondition och välbefinnande varje dag i 30 dagar. Du kommer att hitta inspiration på våra kanaler med sätt att injicera liv i din fysiska aktivitet, näring och self carerutin. Delta genom att dela din Move30-resa på sociala medier med hjälp av #Move30.

TRÄNING

Träna som en bodybuilder | Träningsguide

Vi påstod aldrig att det skulle vara enkelt...

12 månader I årAv Amy Golby
TRÄNING

Så börjar du träna | En nybörjarguide

Allt du behöver veta för att nå dina målsättningar.

1 år I årAv Amy Golby
Kieron Curtis
Skribent och expert
Visa Kieron Curtis profil
myprotein