Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Fyll äggen med de här godbitarna i påsk

Fyll äggen med de här godbitarna i påsk
Emily Wilcock
Skribent och expert2 år I år
Visa Emily Wilcock profil

Under uppväxten var påsken en tid för eftergivenhet och njutning. Du skuttade ner för trapporna på lördagsmorgonen och hälsades med ett ägg eller två för att starta jakten på sötsaker runt huset.

Nu för tiden kanske du inte beger dig ut och letar påskägg, med det betyder inte att eftergivenheten måste försvinna. Faktum är att nu när du inte har dina föräldrar som ser över din konsumtion så är påsken ännu mer spännande.

För att hjälpa dig har jag skapat en lista med våra godaste produkter så att du kan fira påsk med stil.

Vad man ska köpa:

Multivitamin gummies

Även om vi inte rekommenderar att du går loss på multivitaminer - vi föreslår en om dagen - så försvinner inte frestelsen att göra det. De är bara så jäkla goda och det perfekta sättet att få i sig essentiella vitaminer, speciellt om du allt du äter på påskdagen är choklad.

Impact Protein Bar

Det här är en riktig publikfriare som dessutom är packad med smak, protein och choklad. Min personliga rekommendation är Caramel Nut, men det är bara för att den känns härligast. Du kanske behöver prova dem alla för att välja din favorit, men även då kommer du ha svårt att bestämma dig.

Protein Mug Cake

Sensationen som har blivit viral under de senaste åren och vilken tid är bättre för en protein mug cake än påsk? Ännu bättre, om du har blivit betrodd med att ta med efterrätten till familjemiddagen på påskafton så kommer de tappa hakan av den här.

Vegan Gooey Filled Cookie

Namnet säger egentligen allt som behöver sägas. Kladdig och fylld - de två bästa egenskaperna hos en kaka. Och sitt ner i båten...Den här vegansk. *Lägger till i varukorgen*. Dessutom så innehåller den 13g protein, och det är minsann siffror att berätta om där hemma.

All-natural Cashewbutter

Det perfekta tillskottet till toast, en skål med gröt, en kaka, en smoothie och mer eller mindre allt annat. Säg ja till hälsosamma fetter och ladda upp med cashewsmör, det är supergott!

Vegan Double Dough Brownie

Lura dina smaklökar med den här läckra brownien. Du kommer behöva dubbelkolla förpackningen för att säkerställa att den är vegansk efter att du har tagit den första tuggan. Den är det. Den är också en fanfavorit.

 

Protein pancake mix

Enligt rykten är påskharen ett stort fan av pannkakor, speciellt när de är fulla med protein. Turligt nog behöver du inte lämna några till haren vid den öppna spisen, för de är helt oemotståndliga.

 

Sockerfri sirap

Det hade varit oförskämt att inkludera vår pannkaksmix i den här listan och sedan utesluta toppings. Så här har vi det, vår sockerfria sirap (även om du aldrig hade märkt att den var sockerfri när du smakat den). Se bara till att ingen tar dig på bar gärning när du sprutar den rakt in i munnen istället för på tallriken.

 

MP Träningsoverall för henne

Bekvämlighet är viktig när du har fastnat i matkoma och du kan likväl ta det lugnt med stil. Oroa dig inte, vi har något för dig - med nio olika färgval kommer du vara bortskämd med valmöjligheter.

 

MP Träningsoverall för honom

Självklart finns också träningsoverall för honom.

 

Easter Egg Layered Bar

Inte för att vara dramatiskt, men folk bad om återkomsten av vad som utan tvekan är vår mest populära Layered Bar. Vi förväntar oss att de tar slut snabbt, så ta en låda medan du fortfarande kan. Klockan tickar.

Att ta med sig

Med alla de här godbitarna kommer det helt klart bli en påsk som du inte kommer glömma. Men allvarligt, ta tid till vila, träffa familj och vänner, och ät god mat. Din träning kan vänta. Men samtidigt, om du vill bege dig till gymmet så gör din grej.

Tyckte du om den här artikeln? LÄS NÅGON AV DE HÄR ARTIKLARNA HÄRNÄST:

RECEPT

Den ultimata påskäggsdesserten | Proteincheesecake

Det är väl helt acceptabelt att äta chokladägg fyllt med cheesecake till frukost när det är påsk, eller?

3 år I årAv Lauren Dawes
RECEPT

Påskkakor | Enkla & proteinrika

Om du inte redan har testat vår nya Layered Bar behöver du göra det genast!

3 år I årAv Lauren Dawes
Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein