Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Spellista för uppvärmning | Kom i rätt stämning och boosta ditt träningspass

Spellista för uppvärmning | Kom i rätt stämning och boosta ditt träningspass
Joni McMullen
Skribent och expert1 år I år
Visa Joni McMullen profil

Låt oss vara ärliga för en stund, halva kampen med att träna är just att ta sig dit. Men oroa dig inte, vi har någonting som får dig på rätt humör.

Vår spellista för uppvärmning är skapat för att få dig i rörelse. Så höj volymen och sätt fart på musklerna med några av dina favoritartister.

MAdonna och Kendrick Lamar kommer få dig att krossa dina personliga rekord på nolltid och Desmond Dekker och The Dramatics kommer få dig att känna dig oövervinnerlig.

https://open.spotify.com/playlist/0EqCdqnc3yrB7V9lVEi5jF?go=1&sp_cid=75269db16ea5e039fac1ae9797ff8f7e&utm_source=embed_player_p&utm_medium=desktop

Förbered dig som ett proffs

Uppvärmning handlar inte bara om att komma in i zonen, det handlar också om att förebygga skador och förbereda dig själv på att krossa dina träningsmål. Den här guiden från MPs PT kommer få dig självsäker och reda att ta dig an vilket träningspass då än tar dig för.

TRÄNING

Stretchövningar för att förbättra rörligheten

Fördelarna med stretchövningar för rörligheten är många både i träningen och det dagliga livet. Vi har listat 10 bra övningar du kan testa att lägga till i ditt träningsprogram.

3 år I årAv Amy Golby

Få rätt hjälp för dina målsättningar

Glöm inte att rätt pre-workout kan göra all skillnad när det kommer till att ni dina mål. Spana in vår guide till vilket tillskott som passar dig bäst.

Att ta med sig

Uppvärmning är viktigt, men det betyder inte att det måste var tråkigt. Med lite kreativitet kan det vara riktigt roligt.

Få till din pre-workout och lär dig hur du tar hand om din kropp på bästa sätt, och toppa det hela med en grym spellista som får dig att tagga till. Nu kör vi.

Vill du har mer inspiration för uppvärmningen?LÄS DE HÄR ARTIKLARNA HÄRNÄST:

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

Joni McMullen
Skribent och expert
Visa Joni McMullen profil
myprotein