Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Julklappar till honom | Julen 2022

Julklappar till honom  | Julen 2022
Emily Wilcock
Skribent och expert2 år I år
Visa Emily Wilcock profil

Alla förtjänar att bli bortskämda och om du är en av de som kämpar med att hitta på något att fylla den gymgtränande killen i ditt livs julstrumpa med, så finns vi här för att hjälpa dig.

Vi har sammanställt 25 av våra toppresenter till den här julen för killar. Så, gör en paketlista, dubbelkolla den och bidra till ett leende hos de du älskar den här julen, det är viktigare än någonsin. Alternativt, kan du handla dina julklappar här direkt till honom.

Om du vill se lite kläder på någon så visar Liam från LSJTV upp sina toppval här i sin haul.

1. Gingerbread Layered Bar

Fitnesspresenter måste inkludera en Layered Bar. Det är en regel. Den här klassiska julsmaken har adderats till en layered bar och snart kommer den säkert komma att bli en favorit.

Det här är också den perfekta strumpfyllaren - den kommer garanterat leverera ett leende hos den som får den på julaftonsmorgonen.

2. Training Joggers

I vår Training Collection kommer inspirationen från bodybuildingens gyllene era. Alla de här träningsbyxorna är ett måste som present till en gymälskande man.

De har slimfit och är gjorda i 100% bomull, de är både ideala för hans träningspass och för att få plats med julmiddagen i bekväma kläder.

3. Velocity Shorts

Velocity är känd som vår mest tekniska kollektion hittills, den är ett perfekt tillskott i alla gymgrabbars garderob.

Det snabbtorkande tyget gör dem perfekt för HIIT-träning eller vinterlöprundor. De är gjorda i ett tyg med 4-vägsstretch vilket bidrar till maximal rörlighet och komfort.

4. Baseball Cap

Toppa hans träningsgarderob med vår Baseball Cap.

Den här kepsen är perfekt för gymmet eller det vardagliga livet med en modern och stilfull design i flera färger och med praktiska ventilationshål.

5. Reflective Crew strumpor

De här träningsstrumporna med kompression är perfekta för mörka vintermornarnas löprundor eller sena kvällspromenader. De är mjuka och bekväma samtidigt som reflexdetaljerna håller honom säker i mörkret. De är helt enkelt en utmärkt julstrumpefyllare i år.

6. Metal Shaker

Känner du någon kille som aldrig riktigt är nöjd med sin proteinshake? Han kanske behöver göra 2 eller till och med 3 stycken under en dag? Den här borde då definitivt vara med på hans önskelista.

Vår Metal Shaker gör de lenaste shakesen oavsett om det handlar om gainers, måltidsesättnong eller bara en vanligt proteinshake. Den kommer i en klassisk svart färg.

7. Gym Holdall väska

Alla behöver en ordentlig gymväska, och finns det egentligen något som är bättre än att få en helt ny?

Så, om du känner en kille som har en gammal trasig gymväska, uppdatera honom i år med vår Essential Gym Holdall väska. Den har ett axelband och två handtag och med ett stort packningstrymme, att öppna den här presenten kommer sätta ett leende i alla killas ansikte.

8. Resistance Bands

Hemmaträning har blivit en stöttepelare för många av oss i år, även om många gym nu har öppnat igen. I det har också motståndsband varit ett viktigt redskap.

Mottagaren av den här julklappen kommer kunna göra en rad olika övningar enbart med våra band och känna att det bränner lite extra i musklerna om de dessutom används tillsammans med styrketräning.

9. Alpha Men Multivitamin

Kalcium, vitamin D, selen, vitamin B5, biotin, utöver det också energigivande naturextrakt som kommer hålla männen i ditt livs form i tipptopp i sitt vardagliga liv.

Alla hälsoentusiaster kommer bli glada att få det här i sin julstrumpa.

10. Tribulus Terrestris Kapslar

Det här kosttillskottet är perfekt för alla män som vill pusha sig själva mer i gymmet, lyfta tyngre och klara av fler repetitioner. Det är en perfekt present om du känner en kille som är lite på en plattå med sin träning och behöver en extra kicka.

11. L-DMAE Powder

Har du någon vegan eller vegetarian i din närhet? Vårt DMAE-pulver (någonting som naturligt finns i små mängder i fet fisk) är helt och hållet lämpligt för både veganer och vegetarianer.

DMAE bidrar till en normal fettmetabolism och arbetar utmärkt när det är i en morgonshake.

12. Kreatin

Kreatin är ett prestationsboostande supertillskott vilket också gör det till ett av kärntillskotten i mångas kostplaner. Att bunkra upp med lite kreatin till vilken fitnessfanatiker som helt kan inte gå fel i jul.

13. Layered Bar

6 lager av en seg, krispig och proteinpackad godhet är det Layered Bar består av. Det är en perfekt efterrätt till julmiddagen för de killar omkring dig som vill ha en extra dos av protein till juldagen.

14. Clear Whey och Clear Vegan

De här är fräscha och saftiga i många olika smaker som Dragon Fruit och Orange Mango, tillsammans med 20g protein i Clear Whey och 10 i Vegan Clear protein (per portion).

De här kan också utgöra en oemotståndlig mixer i julcocktailen.

15. Jordnötssmör

För alla du känner som älskar jordnötssmör har vi en julklapp till dem. Vår bunke med 1kg borde hålla dem genom hela jul och nyår, oavsett hur mycket de älskar jordnötssmör.

16. Grip Strengthener

Om du känner en man som vet värdet i en praktisk present så är det här en av dem.

Behöver de någonting att hjälpa dem att verkligen utvecklas i gymmet så kan vår grepptränare hjälpa att öka styrkan i hand, vrist och underarmarna. Det är ett perfekt tillskott i hemmaträning.

17. Heavy Lifting Grips

De här gripsen är vadderade för extra komfort och för att hjälpa till att stärka greppet och kontakten med stången vid lyft som till exempel marklyft.

Så om du känner någon som konstant försöker krossa sina tidigare PB:n skulle de troligen ha användning av ett par grips som är gjorda för att lyfta tungt.

18. Flytande kalk

Vårt flytande kalk motverkar svettningar och förbättrar greppstyrkan. Det är gjort för händer och fötter och passar för en mängd olika sorters träningsformer och lyft.

Så se till att hjälpa din kille att bunkra upp med lite flytande kalk och se honom lyfta tyngre än någonsin under det nya året.

19. Muscle Roller

Om du känner någon som alltid klagar om att ha ömma muskler kan du lösa deras problem med den här rollern.

Vår Muscle Roller är en självmassage roller som man kan använda på sig själv. Den ökar blodcirkulationen och motverkar skador och ömmande muskler. Det är en perfekt present för de som spenderar mycket tid med att arbeta vid ett skrivbord och för de som utför tuffa pass på gymmet.

20. Tofflor för herrar

Våra förflutna sulor ger en maximal bekvämlighet och reducerar trycket på områden som ofta utsätts för mer spänningar. Det raderade banden över foten ser till att hålla tofflan stabil men också bekväm.

De här tofflorna är perfekt för en vilodag, men också ideala för att ta det lugnt i under julhelgen.

21. Essential ¾ Leggings för herrar

De här legginsen kommer att höja varje mans träningspass, de har en ordentlig support och ett tyg som är både svettavvisande och snabbtorkande. De är sydda med flatlock-sömmar som minskar eventuell hudirritation och midjans resårband är så elastiskt att de här tightsen nästan känns som ett extra lager hud.

Ge fitnessfanatikerna deras nya favoritbyxor den här julen genom dessa leggings.

22. Training Camo Hoodie & Joggers

Det här setet med matchade hoodie och joggers i bomull är som gjorda för rörlighet och hållbarhet. De är perfekta för allt från en löptur en vintermorgon till att bara ligga och chilla i soffan och titta på julfilmer.

Med det snygga camouflagemönstret kanske du till och med smälter in i soffan på juldagen, vilket inte är en dålig sak.

23. Performance Handskar

Våra handskar finns i 4 olika storlekar och är perfekta vid hemmaträning eller styrketräning på gymmet. De har också en tight och komfortabel passform. De är helt enkelt en perfekt julklapp för alla biffiga killar som är ute efter att fräscha upp sina gymtillbehör.

24. BCAA Pulver

BCAA är ett av de viktigaste kosttillskotten för en som älskar uthållighets- och styrketräning.

Vår Gin och tonic-smak är det perfekta sättet att lyxa till det här essentiella tillskottet i jul. Även fintessfanatikern förtjänar en G&T i juletider.

25. Filled Cookie

20g protein per kaka, lika mumsig som en vanlig kaka, ja men han kan ju inte annat än bli exalterad av att öppna de här på julafton.

Vi rekommenderar smaken Chocolate Caramel den här julen, eftersom karamell ju är en traditionsenlig godis för den här högtiden.

Letar du efter mer från oss?

SPANA IN DE HÄR ARTIKLARNA HÄRNÄST:

LIVSSTIL

Bästa fitnesspresenterna | Julklappar 2022

Har du fortfarande inte shoppat årets julklappar? Oroa dig inte, vi har samlat de 50 bästa tipsen för alla som älskar fitness här.

2 år I årAv Emily Wilcock
LIVSSTIL

Julklappar till henne | Julen 2022

Våra toppval för årets julklappar till kvinnorna i ditt liv.

2 år I årAv Emily Wilcock
RECEPT

Chokladbrownies med apelsin

Nämn en kombination som är bättre än apelsin och choklad. Vi väntar...

3 år I årAv Lauren Dawes
Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein