Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

The deal genius levererar lugn till Black Fridaykaoset

The deal genius levererar lugn till Black Fridaykaoset
Monica Green
Skribent och expert1 år I år
Visa Monica Green profil

Det är den tiden på året igen, dags för Myprotein att göra det vi gör bäst - Black Friday.

I år gör vi däremot saker lite annorlunda. Det kommer inte vara något pushande eller knuffande. Vi vill inte ha panik köp. Nej, nej. I år levererar Myprotein ett lugn kring det kaos som annars är Black Friday.

Möt The Deal Genius. Dess första akt för lugn - att förlänga Black Friday över november. Ingen anledning till panik om ditt internet ligger nere den 25:e november.

Geniet kommer ge dig erbjudanden varje dag under fyra veckor i November. 28 dagar av stressfria erbjudanden. Det är reashopping som verkligen fungerar kring ditt schema.

Jag är säker på att du har många frågor. Men oroa dig inte, vi har alla svar här nedan. Det här är all info om Myproteins Black Friday 2022 så du kan ta det lugnt och spana in mer info nedan.

Vad är Myprotein Black Friday?

Black Friday infaller traditionellt på fredagen efter Thanksgiving i USA, den sista fredagen i November.

I år utökar vi däremot roligheterna kring Black Friday till en hel månad med aktiviteter från första november ända till Cyber Monday den 28 november.

När är Myprotein Black Friday?

Även om vi kommer ha Black Fridayaktiviteter under hela november så är själva Black Friday den 25 november 2022. Vi har många erbjudanden och rabatter hela månaden, men bara så du vet så har vi ännu mer på lager för dig fredag den 25:e.

App-Exklusiva dagliga erbjudanden

Om du inte har Myproteins app än är det god tid att skaffa den nu.

Under november kommer vi ha en vecka med dagliga erbjudanden för appanvändare. Förvänta dig stora rabatter på dina favoritprodukter - du kommer inte vilja missa detta så ladda ner appen och sätt igång notiserna på den.

Exklusiva ambadssadörerbjudanden

Våra ambassadörer kommer och ha exklusiva erbjudanden på sina sociala medier som hjälper dig att spara ännu mer pengar på våra produkter under november. Vi kan inte berätta vilka dessa erbjudanden är än - men håll ögonen öppna på våra och deras sociala medier under månaden så att du inte missar dem.

Nya produkter

För att fira vår favorittid på året lanserar vi helt nya produkter i november, inklusive tillskott och kläder. De är fortfarande en hemlighet så du behöver ha ögonen öppna...

Att ta med sig

Det här var en rundvisning men här på Myprotein finns massor av saker på gång under hela november. Nya produkter att prova, ny kläder att fylla upp garderoben med och megarabatter och erbjudanden. Allt guidat av vår alldeles egna Deal Genious som ger dig kaosfria erbjudanden.

Se till att följa oss på Instagram, Twitter och Facebook för att hålla dig uppdaterad med allt som handlar om Black Friday. Ta det lugnt. Spana in.

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein