Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Fitnesspresenter till löparen | Julen 2022

Fitnesspresenter till löparen | Julen 2022
Emily Wilcock
Skribent och expert2 år I år
Visa Emily Wilcock profil

Alla löpare vet att löpning är ett sätt att leva, så ge dem de där fitnesspresenterna som matchar deras livvstil. De som springer regelbundet har verkligen en kärlek för idrotten och måendet som endorfinerna från löpningen ger. Mycket av lyckan som kommer med löpningen kan bli lite förstörd om du inte har rätt redskap för att säkerställa att varje löptur är en bra tur.

Om du har några ivriga löpare i ditt liv, eller någon som vill börja och känna "runners high", så kommer de här gåvorna definitivt sätta dig på deras snäll-lista för i år.

Det här är 20 fitnesspresenter till löpare.

1. Juliga Wheysmaker

Bjud dem på juliga smaker i år men Cinnamon Danish och Pumpkin Spice Impact Whey. Det är den perfekta julklappen. Den här tiden på året vill de flesta av oss sluka sötsaker. Det kommer öka ditt sötsug, men luras inte av smaken på det här proteinpulvret, det kommer inte påverka dina makros.

 

2. Jelly Belly Impact Whey

Vi har också utökat vårt samarbete med ikoniska Jelly Belly för att skapa tre helt nya smaker av Impact Whey Protein precis i rätt tid för jul - Buttered Popcorn, Toasted Marshmallow & Strawberry Cheesecake. Det perfekta valen för någon av dina löpande kompisar som har ett sockersug.

3. Gingerbread Layered Bar

Fitnesspresenterna skulle inte vara kompletta utan en säsongsmässig Layered Bar. Den klassiska julsmaken har nu blivit tillsatt i en Layered Bar och den kommer säkert inom kort bli en av dina nya favoriter.

Den här är en utmärkt strumpfyllare likväl som en makrovänlig energiboost under löpturen.

4. Running Headband

Det här är perfekt för alla löpare med långa lockar som behöver skyddas.

Håll håret borta från deras ansikte så att de kan koncentrera sig fullt på att avsluta löpturen. Det här pannbandet kommer inte bara hålla undan håret från ansiktet, det håller också öronen varma vilket verkligen är nödvändigt för de kalla löpturerna under vintern. Det har också silikon på insidan för att se till att det inte glider av under turen.

 

5. Yoga Recovery Mat

Alla löpare vet att det är viktigt att stretcha om man vill slå sina personliga rekort.

Den här yogamattan är inte bara till för yogis, den är perfekt för alla stretchrutiner. Den höga densiteten ger maximal komfort för alla dina stretchbehov.

6. Velocity Ultra Seamless Leggings – Stone Blue

Våra Velocity Ultra Seamless leggings är gjorda med ett högstretchigt tyg för maximal komfort och rörelseomfång genom hela löpturen, dessutom har de ventilationspaneler som håller dig sval under hela rundan. Med den här fantastiska stenblåa färgen är de här leggingsen ideala både för att få ärenden gjorda eller ta dig igenom 5k.

7. Velocity Ultra 1/4 Zip Top – Stone Blue

Varför inte göra din outfit komplett med en matchande Velocity Ultra 1/4 Zip i blått? En lättviktig topp gjord i andningsbart material som säkerställer att du är bekväm under hela din runda. Ett bra övre lager för de kyligare löpturerna när du vill ha lite mer täckande kläder men fortfarande hålla dig sval.

8. Velocity Sports Bra – Stone Blue

Självklart behövs en sport-bh för att komplettera din löparoutfit och Velocity Sport-bh i den här supersnygga färgen är verkligen vägen att gå. Den ger ett mediumstöd, en brottarrygg som ger rörelsefrihet och uttagbara kupor så att du kan välja om du vill ha dem i eller inte.

9. Velocity Ultra Long Sleeve Top

Velocity’s Long Sleeve Top har ett snabbtorkande och fuktavvisande tyg med meshpaneler baktill och i ärmarna för en optimal ventilation.

Den är designad med en normal passform och met maximal rörlighet i åtanke, vilken löpare som helst skulle skina upp med en sådan här i sin julstrumpa.

10. Velocity Ultra 1/4 Zip Top – Storm

Precis som i damversionen så är herrarnas Velocity Ultra 1/4 Zip Top det perfekta lagerplagget för kyligare löpturer den här tiden på året. Meshpanelerna ger ventilation och rexlexdetaljerna säkerställer en bättre synlighet under mörkare rundor, tumhålen tillför också praktikalitet och komfort. Allt detta gör tröjan till en utmärkt löppartner. Tack vare att det är gjort med Polygiene BioStatic™ kommer den hålla sig fräschare längre.

11. Men’s Velocity Joggers – Poseidon

Med praktikalitet i åtanke har Velocity Joggers tillverkats med en stretchig jerseypanel på vaden för att se till att din rörelse inte begränsas och den justerbara midjebandet ser till att hålla dig bekväm både under löpardagar och vilodagar. Dessutom är färgen poseidon så pass snygg att det är omöjligt att motstå.

12. Gym Phone Armband

Det här är perfekt för den som vill ta sig ut på en löprunda utan att behöva oroa sig för telefonen medan det också håller musiken flödande under turen.

Det passar för iPhone 6, 6s, 7 och 8. Det här armbandet är en utmärkt strumpfyllare.

13. Essential Ankle Socks

Alla löpare behöver ett bra lager av ankelstrumpor och självklart är våra supermjuka.

De ribbade kanterna motverkar friktion och det stretchiga tyget gör dem bekväma. Med ett 3-pack kan de bunkra upp strumplådan inför 2022.

14. Clear Vegan & Clear Whey Protein smakprovspack

Gör årets högtid klar i år...Ge gåvan av Clear Vegan smakprovslåda eller Clear Whey smakprovslåda till någon av dina springande kompisar så att de kan hitta sin egna favoritsmak och har ett smakprov till hands om de behöver ett snabbt tillskott av protein när de är på språng.

15. Thermopure

Thermopure är ett kosttillskott som är perfekt för att öka prestationen i uthållighetssidrotter.

Det är gjort med en essentiell blandning av vitaminer och ingredienser som svartpeppar och extrakt från grönt te för att boosta ditt vardagliga välmående, koffein för att ge en energikick för att ta dig ut på den där gråa vinterlöpturen.

Det här är ett utmärkt tillskott för de löparna som du känner som är i en svacka eftersom det här kan ge dem en boost.

16. Protein Gel

Protein Gel är ett utmärkt sätt att tanka upp med en snabb dos energi på 20g protein efter dina löppass. Det ger snabb energi som hjälper dig genom de sista metrarna. En perfekt julklapp för löparen.

17. Vegan Sample Box

För alla veganska löpare så är Vegan Sample Box vägen att gå i jul.

Den inkluderar Carb Crusher, Protein Blend, Filled Protein Cookie, Baked Cookie, och BCAA Sustain, dina veganska löpare kommer känna sig bortskämda med den här boxen.

your vegan runners will feel spoilt with this box. 

18. Extreme Recovery Blend

Extreme Recovery Blend är den ultimata shaken för återhämtning. Den är skapad för att främja återhämtning efter intensiva pass, Recovery Blend kombinerar hydroliserat whey och isolat med kolhydrater, kreatin och en blandning av vitaminer och mineraler. Det perfekta tillskottet till deras fintesspresenter.

Allt dina löpande kompisar behöver för att fortsätta slå PB:n löptur efter löptur.

19. Dagliga Multivitamintabletter

Ge en gåva av multivitaminer i jul med de här. En blandning med 7 essentiella vitaminer i en och samma tablett.

Vår dagliga multivitamintablett är ett utmärkt tillskott till din dagliga kost, ladda upp med vitaminer för att hålla dig på banan den här vintern.

20. Vitamin D3 Elite

Vitamin D3 stödjer en normal ben- och muskelfunktion och hjälper till att minska risken för muskelrelaterade skador under löpningen. Vitamin D3 Elite stödjer också immunsystemets funktioner och hjäper dina löpkompisar att undvika att missa löppass på grund av rinnande näsor.

21. Kalcium & Magnesium

Kalcium främjar hälsosamma ben, vilket självklart är viktigt för att som löpare kunna förebygga skador, och magnesium kan minska trötthet. Se till att dina kompisar som springer har all energi de behöver för att tackla ledas löprundor med tillräckligt energi och entusiasm.

22. Impact Protein Bar

Som en godbit efter julmiddagen passar Impact Protein Bar alldeles utmärkt.

Ladda upp med proteinsnacks med Impact Protein Bar. Det är en läcker bar som består av tre lager, innehåller kola och choklad samtidigt som de är fullpackade med hela 20g protein. Det bästa av två världar.

Letar du efter fler idéer för julklappar till träningsälskare? LÄS DE HÄR ARTIKLARNA HÄRNÄST:

LIVSSTIL

Julklappar till henne | Julen 2022

Våra toppval för årets julklappar till kvinnorna i ditt liv.

2 år I årAv Emily Wilcock
LIVSSTIL

Julklappar till honom | Julen 2022

Vi hjälper dig på traven i år genom en guide för klappar till den träningsälskande mannen.

2 år I årAv Emily Wilcock
LIVSSTIL

Ultimata guiden för julklappar till styrketränaren | Julen 2022

Vi vet vägen till hjärtat hos alla i ditt liv som styrketränar.

2 år I årAv Emily Wilcock

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein