Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Ultimata guiden för julklappar till styrketränaren | Julen 2022

Ultimata guiden för julklappar till styrketränaren  | Julen 2022
Emily Wilcock
Skribent och expert2 år I år
Visa Emily Wilcock profil

Skäm bort styrketränarna i ditt liv den här julen med klappar som de kommer älska. Låt dem ta sig tillbaks till gymmet efter julledigheten med allt de behöver för att krossa sina träningsmål. All med hjälp av den här ultimata guiden för julklappar till styrketränaren.

Vi har alla de bästa klapparna för den som styrketränar samlade här på ett och samma ställe så att du kan se till att ha strumpfyllare till alla bodybuilders och fitnessfantaster som du känner.

Nödvändigheter för julen

1. Gingerbread Layered Bar

Det här vore inte en ultimat guide för julklappar utan en Layered Bar. Den klassiska julsmaken har nu adderats i en Layered Bar och det kommer snart bli en favorit.

Det här är också en utmärkt klapp att fylla strumpan med - det är en garanti att den som får den kommer att le i jul.

2. Impact Whey Protein - Jelly Belly Edition

Alla som styrketränar vill ha ett fräscht och enkelt sätt att nå sina proteinmål - så varför inte ge dem ett gourmetsmakande vassleprotein?

Ge dem en gåva med Buttered Popcorn, Toasted Marshmallow eller Strawberry Cheesecake den här julen.

3. Festiva julsmaker på vassleprotein

Ge dem julens smaker det här året. Dessa inkluderar Cinnamon Danish och Pumpkin Spice. De är den perfekta julklappen.

Den här tiden på året när allt de flesta vill göra är att äta sötsaker kommer de här presenterana stilla dina cravings. Men låt dig inte luras av smaken, de kommer inte påverka dina makros.

4. Myprotein Snacksbox

Är du osäker på vilken som är deras favoriter? Eller vill du ge dem chansen att prova några nyheter? Protein Snacksbox är det perfekta valet met 10 goda snacks som kommer hjälpa dem med styrketräningen.

Den innehåller allt från brownies till bars, helt enkelt den bästa presententen till dina nära som har svårt för att bestämma sig.

5. Vegan sample box

Ge en klapp med växtbaserade tillskott i jul. Den är provsmakslådan passar perfekt för någon som är sugen på att testa veganuari men är rädd för att missa sitt proteinintag. Alla de provsmakerna du har velat testa i en och samma låda. Låt det nya året börja.

 

Julklappar som är perfekta för hemmagymmet

Den ultimata guiden för julklappar har såklart också täckt upp när det kommer till hemmaträning.

För alla styrketränare som har investerat i ett hemmagym så kommer de här klapparna toppa upp deras träningskit. Se sedan för de perfekta gåvorna till deras hemmagym.

6. Flytande Kalk

Vår flytande kalk förebygger hand- och fotsvett och gör att dina träningskompisar kan lyfta tungt utan att behöva oroa sig för att tappa greppet om skivstången eller tappa greppet om fötterna. Säkerställ att dina bodybuildervänner kan få in fler reps i sina set genom att de bekvämt kan hålla greppet längre.

Eftersom vårt lyftkalk är flytande är det enkelt och transportera likväl som att det är ett viktigt tillskott i ett hemmagym.

7. Wrist Wraps

Våra superstödjande handledsband erbjuder en ökad komfort och stöd vilket säkerställer en minskad risk för skador och stukningar. De här är ett viktigt redskap för styrketränare eftersom det låter dem lyfta tungt säkert. De kommer definitivt tacka dig för ett nytt par av dessa.

8. Stor MP Handduk

Den här gymhandduken är ett viktigt tillskott i alla hemmagym, tillverkat i supermjuk bomull och med en ögla som gör att du kan hänga upp den. Så vida du inte vill förstöra förstöra dina vanliga handdukar i gymmet så är det här en essentiell julklapp.

Ge dina träningskompisar den här utmärkta strumpfyllaren och addera det till deras hemmagym eller se till att de är ordentligt utrustade för att bege sig tillbaks till gymmet.

9. Dipsbälte i läder

Några av oss kanske kämpar med att göra en pull-upp, men för många av dina träningskompisar kan pull-ups eller dips med kroppsvikt vara alldeles för enkelt.

Vårt dipsbälte i läder kan hålla upp till 100kg och tillför motstånd till deras pull-ups och dips samtidigt som de ger stöd i ländryggen. Utvecklingen står aldrig still med det här träningstillbehöret.

10. Metal Water Bottle

Perfekt för att hålla dryckerna kalla i ett svettigt gym. Vår vattenflaska har två väggar som håller din post-tränings BCAA uppfriskande och kall. Den här helt spillsäker och är en brilliant strumpfyllare bland årens klappar.

Träningskläder till jul

Oavsett om du är redo att tackla ett hemmaträningspass, ta dig till gymmet eller bara vara hemma för en vilodag framför Tv:n så har MP Clothing någonting som täcker dig, från topp till tå. Så, därför vore det nästa otrevligt att inte inkludera några kläder i vår ultimata guide för julklappar.

Våra kläder skapas alltid med atleten i åtanke och sys för att de ska få ut det mesta av sin träning, varje pass.

11. Engage Leggings och sport-BH

Det finns inte bättre än att kliva in på gymmet i ett nytt fräscht set, redo att tackla ditt nästa pass.

Engage Leggings och sport-bh är det ultimata tillskottet i en vintergarderob. Det är gjort med högblankt material som skapar en smickrande siluett. Det här setet kan ta dig från gymmet till en brunch med dina vänner.

Finns i färgerna Deep Purple, Storm och Black.

12. The Training

The Training Collection är utmärkt för alla styrketränande där ute. Kläderna hyllar den gyllene eran i Bodybuilding och kollektionen har en klassisk bodybuildingsiluett och säkerställer en bekvämlighet för både för att bulka (eller äta julmat) och rörlighet så att alla lyft kan utföras med en perfekt form.

13. Vadderade Heavy Lifting Grips

Våra Heavy Lifting Grips är bekväma och stödjande för att göra det möjligt för alla dina tyngdlyftskompisar att lyfta tungt och tryggt.

De här gripsen kommer i en storlek och är utmärkta för att lyfta tungt i övningar som marklyft och framåtlutad rodd -  dessa är det perfekta tillägget till alla kroppsbyggares gymkit.

14. Engage Hoodie & Joggers

Vår kollektion Engage är perfekt för en bekväm och mysig juldag.

Den här kombinationen har dubbelsidigt stretchmaterial med en modern finnish vilket gör att du ser snygg ut samtidigt som du är bekväm.

De bästa produkterna för julgåvor

15. The Pulseroll

Om du verkligen vill ge din styrketränande nära något ordentligt i jul så är en Pulse Roll den perfekta julklappen.

Den är lättanvänd och perfekt för dagen-efter-värk. Pulseroll träffar musklerna på ett sätt som en vanlig foam roller inte kan - dina vänner kommer tacka dig för den här presenten!

16. Shape Seamless Leggings

Shape seamless Leggings är tillverkade för att stå emot dina tuffaste och tyngsta träningspass. Lyft tungt med självförtroende i de här tightsen med ribbat material och sömlös design. De är inte enbart otroligt hållbara, de är också bekväma.

17. Shaker & MyVegan shaker

En alldeles ny shaker är som en ny leksak för en bodybuilder.

Oavsett om du är vegan eller inte så är en skinande ny shaker någonting som alltid är en lyckad present i en styrkelyftares julstrumpa. Ersätt deras gamla shaker som skriker efter att bli utbytta mot en helt ny.

18. Fruit Infuser Bottle

Vår Fruit Infuser Bottle är perfekt att ta med sig till gymmet. Den rymmer hela 700ml och är den utmärka vattenflaskan för dina vänner att ta med sig när de är på språng.

Den är lite enklare att bära med sig än vår Gallon Hydrator så the Fruit Infuser Bottle är kanske mer passade för de styrketränande du känner som inte har ett kontorsjobb och ofta är ute i rörelse. Se till att de har vatten oavsett var de här. Med fördelen att de också kan tillsätta smak till sitt vatten så kommer deras hydrationsnivåer vara skyhöga.

Ge protein till julklapp i år

En kost med ett högt proteinintag är nödvändigt för att kunna bygga muskler, återhämta sig ordentligt och nå gains. Vi har alla de bästa tillskotten i vår ultimata guide.

19. Whey & Vegan blend

Våra Whey Isolate och Vegan Blend protein är tillverkade med högkvalitativt protein men essentiella aminosyror för muskeltillväxt.

Båda de hör proteinpulvren blandas till en len och krämig shake och är perfekta för att blanda i gröt, smoothies eller bara dricka som de är. Det är definitivt en nödvändig present för styrkelyftare med hela 23g protein per portion i Whey Isolate och 22g per portion i Vegan Blend.

20. Clear Whey & Clear Vegan

Våra Clear Protein är för de bodybuilders som föredrar ett fruktigare protein än de krämigare proteinpulvren. Med 22g protein per portion i Clear Whey och 10g i Clear Vegan så erbjuder de båda en uppfriskande proteindos, likväl som 4 essentiella BCAAs. Vi rekommenderar att du ger bort smakerna Peach Tea eller Tropical Dragon Fruit i år.

21. THE Whey

THE Whey passar utmärkt för den som är ute efter att göra stora gains, med 26g protein och mindre än 2g kolhydrater och 1g fett per portion kommer alla bodybuildermakron vara på topp. Högt i protein, låg på kolhydrater och socker är som musik i öronen för bodybuilders som vill påbörja en diet.

Vi rekommenderar smakerna Cookies n Cream eller Chocolate Caramel för en julig känsla det här året.

22. Weight Gainer Blend

Alla som styrketränar vet hur viktigt det är att bulka och det har aldrig varit så enkelt och gott tidigare att gå upp i kroppsmassa som med vår Weight Gainer Blend.

The Gainer Blend levererar hela 31g protein, 50g kolhydrater och 388 kcal per portion så den som bulkar kommer inte ha några problem med att lägga på sig en bra muskelmassa med det här tillskottet till hands.

23. THE Gainer

Om du känner någon som är ute efter att lägga på sig ännu mer massa så kan THE gainer vara exakt vad den personen behöver.

En portion är fullproppad med 55g. protein, 110g kolhydrater och 788kcal vilket gör THE Gainer till den ideala klappen till en seriös bodybuilder som vill lägga på sig en riktig mängd massa i jul. Om julmaten inte var tillräckligt så kommer THE Gainer säkert vara det.

24. BCAA & EAA

BCAAs och EAAs stödjer båda muskeltillväxt, de kommer ge din stryketränare alla aminosyror som är nödvändiga för stora gains och de kommer definitivt vara glada över att du bunkrar upp med det åt dem.

Vi har fantastiska smaker att välja bland, testa vår Raspberry Lemonade EAA och vår Mojitosmakande BCAA.

25. Creatine & Creapure

Vetenskapligt bevisat att förbättra prestationer genom att leverera energi snabbt och öka den generella kraften. Vårt kreatin är en utmärkt gåva till någon du känner som försöker förbättra sina prestationer i gymmet och vårt Creapure är den renaste formen av kreatin. Det är det perfekta kosttillskottet för att stötta en ambitiös styrketränare.

26. MyProtein Impact Protein Bar

Unna din gymkompis vår Impact Protein Bar i jul.

Den är fylld med protein och smak är det perfekta sättet att uppgradera ditt mellanmål. De består av tre lager, innehåller kola med låg sockerhalt, toppade med krispigt puffat ris och överdragna med choklad — perfekt när du vill stilla sockersuget utan att frångå sina makros.

27. Filled Cookie

Precis som att Tomten tycker om kakor och mjölk så tycker bodybuilders om en och annan kaka (såklart proteinfylld) och vi tror inte att de vill bli utan.

En mjuk och kladdig kärna och med 20g protein så slår den här alla andra efterrätter för bodybuilders.

Vi rekommenderar Double Chocolate och Caramel för total njutning.

28. Defence shots

Vi kan ju inte låta våra bodybuilders blir sjuka och missa träning. Det är därför våra Defence Shots är en perfekt och eftertänksam julklapp för styrkelyftare. De är gjorde med en blandning av vitaminer och mineraler inklusive de viktiga vitamin C och Zink. Den här presenten kommer definitivt framkalla ett leende.

29. Protein Granola

Oavsett om det är till frukost eller mellanmål så är Protein Granola ett bra sätt för de med ett sötsug att få i sig protein.

Blanda med yoghurt eller mjölk för att skapa ett proteinrikt och gott mellanmål.

30. FlavDrops

För de som tränar och inte vill ha tillsatt socker eller extra kalorier när de dietar är FlavDrops optimalt. Det finns otroligt många smaker att välja från och du kan skapa ett utbud som din tränande vän kan välja bland. Kanske blir det Peanut Butter till morgonens proteingröt eller Vanilj för att smaksätta en shake.

Att ta med sig

Den ultimata guiden för julklappar är här för att hjälpa dig att hitta omtänksamma klappar i jul som inspirerar dina nära och kära att fortsätta pressa sig i träningen och för att ge dem verktygen för att göra ännu bättre nästa år.

Dessutom för att ge dem några goda snacks, det är trots allt jul..

Letar du efter fler julklappstips?

Läs de här artiklarna härnäst:

LIVSSTIL

Julklappar till henne | Julen 2022

Våra toppval för årets julklappar till kvinnorna i ditt liv.

2 år I årAv Emily Wilcock
LIVSSTIL

Julklappar till honom | Julen 2022

Vi hjälper dig på traven i år genom en guide för klappar till den träningsälskande mannen.

2 år I årAv Emily Wilcock
LIVSSTIL

Bästa fitnesspresenterna | Julklappar 2022

Har du fortfarande inte shoppat årets julklappar? Oroa dig inte, vi har samlat de 50 bästa tipsen för alla som älskar fitness här.

2 år I årAv Emily Wilcock

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein