Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Bästa fitnesspresenterna | Julklappar 2022

Bästa fitnesspresenterna | Julklappar 2022
Emily Wilcock
Skribent och expert2 år I år
Visa Emily Wilcock profil

De bästa julklapparna

Behöver du lite inspiration för julklappar att köpa till dina när och kära som är fitnessentusiaster? Vi har guiden med allt som de någonsin skulle kunna önska sig att få i julstrumpan eller under granen. Oavsett om de gillar att traska runt på trottoarer eller lyfta vikter på gymmet, så kan du här hitta klapparna som hjälper dem att boosta sina prestationer.

Vi har anpassade fitnessgåvor skräddarsydda för att passa alla behov inom sport, så du kan vara säker på att det du väljer att ge bort kommer att skänka glädje till mottagaren den här julen.

Gör dig redo att dregla av den här fantastiska julklappsguiden för alla fitnessälskare...

Julspecial

1. Gingerbread Layered Bar

Den här klassiska julsmaken har nu adderats till vårt sortiment av Layered Bars och kommer säkert snart också vara en favorit hos dig.

Det är också en utmärkt present som strumpfyllare - den kommer garanterat framkalla ett leende hos någon på julaftonsmorgonen.

2. Whey protein med julsmaker

Ge dem de festliga smakerna av julen. Det här inkluderar Cinnamon Danish och Spekulatius och är den perfekta julklappen.

Under den här tiden på året vill vi alla sluka julens godsaker och med det här kan du stilla dina cravings, men låt dig inte luras av smaken, det kommer inte påverka dina makros.

Julstrumpefyllare

Har du fastnat i jakten efter något att fylla upp julstrumpan med eller spelar ni Secret Santa? Det kan vara svårt att hitta de bästa fitnessklapparna som dina nära och kära faktiskt kommer tycka om och använda med en budget att hålla. Här kommer några av våra favoriter som de säkert kommer tycka om.

3. Protein Spread

Proteinpålägg är ett gott och hälsosamt sätta att tillfredsställa behovet för choklad, oavsett om du föredrar mjölkchoklad, vit choklad eller choklad med hasselnöt. Våra spreads innehåller 87% mindre socker än liknande varianter du kan köpa i livsmedelsbutiker. De går att avnjuta tillsammans med pannkakor eller varför inte genom att bre ett ordentligt lager på bröd, samtidigt som du håller dina makros.

4. Proteinpannkaks-mix

När vi ändå är inne på pannkakor, de kommer att tycka ännu mer om dig om du parar ihop vårt protein spread med de här rackarna...Vår mix för proteinpannkakor är fylld med protein för att tanka upp dina mornar med energi, och finns i hela 8 olika smaker med allt från kanel och socker till sirap. Även den sämsta kocken kan lyckas med de här, tillsätt bara vatten eller mjölk och stek dem!

5.  MP Neon Logo Crew Socks för damer

Ingen outfit är komplett utan ett par fantastiska strumpor. De här är det perfekta sättet att toppa en träningsoutfit. De är lätta, bekväma och kommer bli mer än bara ett plagg för gymmet. Den som får julklappen kommer sträcka sig efter de här strumporna varje dag så det är bäst att bunkra upp med dem.

6. Pro ShakeSphere Shaker

Den perfekta shakern för att ladda upp med tillskott under dagen. Fungerar utmärkt för protein, kreatin och BCAA. Du kan dricka vad som från den här shakern med den avancerade blandaren kommer du kunna göra dina lenaste shakes hittills. Med den här är det också enkelt att se till att du får i dig den vätskan du behöver, fyll bara upp den och ta med dig under dagen.

7. Vitamingummies

Hjälp dem att hålla sig välmående under vintern med några av våra vitamingummies. Ingen vill väl missa ett träningspass på grund av snuva? Därför kan det vara bra att ha de här lite sega gummisarna med 11 vitaminer till hands för att se till att de mår tipptopp under juletiden.

8. Metallshaker

Nu finns det ingen anledning att låta sig bli besviken av billiga shakers som kan gå sönder. Metallshakern är lätt, stark och pålitlig och levererar den lenaste shaken varje gång. Den har ett säkert lock och är lätt att göra rent, vilket betyder att den som får julklappen utan tvekan kan använda den varje dag för att ladda upp med protein.

9. MyProtein Resistance Band

Det är inte alltid möjligt att ta sig till gymmet. Även när det är möjligt, så är det ibland fullpackat - speciellt i januari. Med gummiband kan du leta upp ett tomt hörn i gymmet, hålla ned huvudet och få till ett ordentligt träningspass. Alternativt så kan du stanna hemma i värmen

10. All-Natural Peanut Butter

Vad kan egentligen vara bättre än en burk med jordnöttsmör? Vad sägs som ETT KILO med det?! Det här mångsidiga nötsmöret är en nödvändighet i skafferiet när det gäller allt från currygrytor till kakor. Jordnötssmör är också en bra källa till hälsosamma fetter och protein, du kan helt enkelt inte misslyckas med den här presenten (däremot kanske du får lite problem med att få plats med den i en julstrumpa...)

11. Klickbox

Älskar de att preppa matlådor men har svårt med att få plats med allt? Med stora och små klicklådor kan de säkerställa att de har all mat som behövs till hands när de behöver det. Det finns också uttagbara plastskenor som göra att man kan separera snacks och kosttillskott, dessutom klickar locket sig tillbaka på rätt plats. Det är också perfekt för matlådor till lunch.

12. MP Mask

Säker och stilsäker på samma gång. En adderad bonus är att de kommer hålla ansiktet varmt i vinterkylan. Vad skulle möjligtvis kunna gå fel med den här strumpfyllaren?

13. Sockerfri Sirap

Är du ute efter en julstrumpa med någonting sött i? Den sockerfria sirapen är toppen att dränka dina pannkakor, desserter eller gröt i, utan att lägga till extra kalorier. Den kommer i en hel drös av smaker, därför kan du i princip välja en ny smak för varje veckodag.

14. FlavDrops

Den perfekta presenten för alla kaffe- och bakningsälskare där ute. Den här praktiska lilla flaskan innehåller mycket mer smak än man kan tänka sig. Lägg till några droppar i bakverk, drinkar och shakes för en touch av någonting sött utan kalorier eller socker. Du kommer aldrig att gå tillbaka till sockerfyllda syrups igen efter att ha testat några droppar av det här i ditt kaffe.

15. MP Essentials Hand Towel

Oavsett om det är på gymmet eller under ett ansträngningen hemmaträningspass så kan en liten handduk verkligen komma till användning för att torka bort den där väl förtjänade svetten. Den här mjuka bomullshandduken med vår logga kommer få dem att svetta med stil.

16. Varmt och kallt gelpaket

Finns det ett krångligt knä eller kanske en ryggskada som hindrar dem på gymmet? Hjälp dem med det här praktiska gelpaketet, det kan antingen värmas i mikron eller läggas i frysen för att ta hand om skador och smärta. Det har också ett händigt band som hjälper till att hålla det på plats. Inget mer balanserade med frysta ärtor på dina onda punkter!

Fitnessjulklappar

Här kommer några julklappar som de inte bara kan vara utan, oavsett vilken slags sport de utövar. Från lindring av trötta muskler till intensiv träning så är de här klapparna något de kommer vara exalterade över att se på julafton.

17. Myvegan EcoFlaska

Älskar de saker som är ekovänligt så är MyVegans vattenflaska ett ypperligt tillskott i deras julstrumpa det här året. Den består till 98% av råsockerrör med en kork gjord just i kork, den här flaskan är faktiskt koldioxidnegativ- vilket om du frågar oss gör den till en ganska imponerande flaska att klunka från!

18.Yoga Recovery Matta

Oavsett om det för att stretcha efter en lång löprunda eller för deras dagliga chakran, så är en yogamatta en perfekt gåva till både fitnessälskare och yogafantaster. Mattan är gjord i skum med en hög densitet och i ett vågformat mönster så att de kan njuta av sin stretching utan att behöva oroa sig för att halka runt.

19. Foam roller

Om vi ska fortsätta på temat återhämtning så finns det få saker som är bättre efter stretching än att rulla ut trötta muskler. EVA-skummet med hög densitet försäkrar att rullen håller formen oavsett hur mycket tryck som den utsätts för. Foamrollers är speciellt hjälpsamma när det gäller att stärka bålmuskulaturen, linda värk och smärta och förbättra balans och stabilitet - det är helt enkelt en perfekt all-aroundpresent för alla som är intresserade av fitness.

20. Training Collection för damer

Tränar de dag in och ut så behövs ett mer uthålligt set att träna i. I Training Collection har vi tagit den klassiska träningsstilen och gjort den tillräckligt starkt för att stå emot de allra tuffaste träningspassen. Plaggen har ribbade paneler och sömlösa skärningar för bekvämlighet, de är byggda både för att vara hållbara och flexibla. Ge dem ett set som inkluderar leggings, sport-BH, långärmad topp, linne och till och med träningsbyxor för resten av dagen.

21. Training Collection för herrar

De förtjänar comfort och hållbarhet både för träning och vilodagar. Training Collection har tagit old-schoolstilen och tillverkat dem för att de ska hålla, även genom de hårdaste träningspassen. Ge dem ett fullt set som inkluderar, linne, shorts, hoddies, träningsbyxor och t-shirts i tre olika stilfulla färger.

22. Composure Collection för damer

Ge dem comfort och flexibilitet den här julen med vår Composure Collection. Oavsett om det är till en yogi som behöver kläder som rör sig med dem, eller för någon som vill ha en lugnande färgpalett att mysa i under vilodagar så är det här kollektionen för dem. Från mjuka hoodies och träningsbyxor till leggings och sport-bh:ar med stöd, de här kollektionen är både vacker och bekväm.

23. MP Core Ryggsäck

Oavsett om de undervisar en klass eller går mellan jobbet och gymmet så är kan den här händiga ryggsäcken bära allt som behövs på vägen. Med detaljer i reflex håller de sig säkrare i mörkret. Ryggsäcken har två fack, där kan de se till att det dagliga tillhörigheterna är organiserade och gör det lätt att hitta i väskan medan de är på språng.

24. Gallon Hydrator

Se till att de har allt de behöver för att hålla sig hydratisereade under 2021. Den här Gallon Shakern kommer absolut säkert hålla deras vätskenivåer på topp.

Klappar till den som älskar gymmet

Vi vet att det här året har varit svårt för alla gymälskare, så ge dem någonting extra speciellt så att de kan göra en stark comeback under 2021. Ge dem något som gör deras gymkompisar avundsjuka, vi har allt från händiga tillbehör till snygga träningskläder att klä sig i den här säsongen.

25. MP Gym Holdall

Om de alltid förvarar sin träningspackning i bagageluckan på bilen för att vara redo att klämma in ett pass på vägen hem från jobbet kan du unna dem den här väskan som får plats med all utrustning - och alla deras snacks också. Den har ett stort utrymme för skor, mindre fack för värdesaker på insidan en vattenavstötande botten för att se till att innehållet är torrt och flera alternativa band att bära väskan med.

26. Wrist Wraps

Om du känner någon som gillar att lyfta tungt är wrist wraps ett måste att ha i träningsväskan. De är utvecklade för att stötta dina handleder och minska risken för skador under träning. Wrapsen är tillverkade med starka kardborreband och är elastiska för att säkerställa att de passar de allra flesta.

27. Lyftarhandskar för damer

Styrketräning kan vara tufft för händerna, så hjälp dem att undvika smärtsamma blåsor genom att investera i ett par bra handskar. De här har läderpaneler i handflatorna för extra vaddering och komfort, det finns justerbara kardborreband så att handskarna passar ordentligt. Det här är ett bra tillskott i alla gymbesökandes julstrumpor.

28. Dipsbälte

Letar du efter en julklapp till någon som gillar att utmana sina gränser när det kommer till lyftning? Den här presenten kommer även utmana de allra hårdaste tyngdlyftarna. Dipsbältet är tillverkat att hålla upp till 100kg samtidigt som det stöttar ryggen vid pull-ups och dips - Toppenövningar för att stärka ryggen och överkroppen. Bältet är tillverkat i kraftigt läder och gjort för att hålla genom de tuffaste träningspassen.

29. Handlindor

En perfekt present för att skydda någons händer i ringen eller under deras boxningspass. De här lindorna har ger ett extra stöd för händerna och handlederna och är helt justerbara.

30. The Adapt Collection

Erövra träningspasset med Adapt Collection. Överaska din träningskompis med ett set eller ett par nya träningsbyxor att mysa runt med efter julmiddagen.

31. Essential Collection för damer

Essential Collection täcker upp allt du behöver. Eftersom, ja du gissade det, det innehåller det essentiella. Träningsbyxor, t-shirts, hoodies, leggings och sport-BH:ar. Det är mer eller minder allt du kan tänkas behöva.

32. MyProtein Forever Fit Box

Vi garanterar att det här paketet kommer att hjälpa dina nära på vägen mot att uppnå dina mål.

Boxen innehåller
  • Impact Whey Protein (Vanilj)
  • Essentiel Omega 3
  • Protein brownie (choklad)
  • THE Amino
  • Shaker

33. Fat Gripz Extreme

Fat Gripz används av elitbodybuilders likaväl som elitidrottslag. De är utformade för att vidga greppet om stången och på så vis aktivera musklerna i händer och underarmar mer. Fat Gripz hjälper till att förhindra obalanser i musklerna och öka muskeltillväxten. De är bodybuilderns kanske sämst bevarade hemlighet för att se ökade resultat och göra styrketräningen mer utmanande.

34. Flytande kalk

Låt inte hala stänger stå i vägen för deras mål- hjälp dem istället att höja det där PB:t med hjälp av den praktiska flytande kalken. Oavsett om det är för klättring, lyftning eller till och med gymnastik, så är flytande kalk ett utmärkt tillskott i deras träningsväska.

35. Curve Collection för damer

Gör henne till föremål för allas avundsjuka på gymmet med ett par av vår mest populära seamless designs någonsin. Curve Collections figurformande och svettavstötande funktioner betyder att hon kommer att känna sig både bekväm och snygg oavsett vad hennes träningspass utsätter henne för. Dessutom så kommer de livfulla färgerna helt säkert lysa upp vinterns mörka träningspass.

36. Essentials Collection för herrar

Vi känner alla den där killen som lever i träningskläder- och vilka är vi att ifrågasätta det när det ser så här bra ut? Essential Collection täcker upp med kläder för alla veckodagar med allt från vilodagsmjukisar till linnen att visa det hårda jobb de gjort på gymmet. Kläderna finns i ett stort utbud av färger och passformer, det finns helt enkelt något som passar alla storlekar och former.

Hälsosamma julsnacks

Vi vet att julen handlar om att äta gott- något som också fitnessfantaster tycker om att göra. De bästa fitnessgåvorna är snacks och med alternativ som passar för varje smak och situation. Om du fyller deras julstrumpor med snacks som passar alla smaker och situationer kommer du hamna högst upp på deras lista över de som varit snälla i år.

37. Pannkakspaketet

Ge dem kitet de behöver för att göra ljuvliga proteinpannkakor. Välj sedan deras favoritsmak på syrup att toppa med så kommer du alldeles säkert vara en favorit den här storhelgen.

38. MyProtein Cereal Bar Selection Box

Snacks-på-språng! Den här välsmakande trion är perfekt den som ofta är på resande fot under dagen men vill ha någonting för att stilla sötsuget.

39. Double Dough Brownie

Genom en kombination av två av de mest populära bakverken som finns så är vår Double Dough Brownie en smaskig mix av kakor och brownies som dessutom är full med protein. Som om det inte vore nog så är de dessutom toppade med low-sugar karamell och doppade i choklad - de är alla chokladälskares dröm.

40. MyProtein Snack Box

Vi kunde inte skapa en guide över de bästa julklapparna utan att inkludera vår Protein Snack Box. Den har ett lågt sockerinnehåll, är fullpackad med protein och fylld till bredden med 20 olika vitaminer och mineraler, den här snacksboxen ger en verkligen valuta för pengarna. Den är framtagen för att hjälpa till att krossa cravings och är ett utmärkt sätt att starta det nya året starkt utan att behöva sakna sötsakerna från julen.

41. Clear Whey Isolate

Vinnaren av ‘The Best Sports Nutrition Product’ i European Specialist Sports Nutrition Awards 2019, Clear Whey Isolate är ett måste att testa. Den här lättblandade proteinshaken är ett saftigt alternativ till förfriskning och återhämtning både under och efter ett träningspas för att höja proteinintaget och kickstarta återhämtningen. Den innehåller 20g protein per portion och finns i 12 välsmakande alternativ. De som får dem i julklapp kommer helt säkert älska detta tillskott i sitt kostprogram.

42. Clear Vegan Protein

Om du ska ge en gåva till någon som föredrar växtbaserade produkter, kan de ändå vara med om den här saftiga proteinrevolutionen! Clear Vegan Protein innehåller 10g protein per portion och kommer i 5 olika smaker. En portion innehåller också 50% av det rekommenderade intaget av vitamin B. De här fruktiga smakerna är perfekta för uppfriskning och återhämtning efter ett hårt träningspass.

Julklappar till löparen

Det är fler än någonsin som har valt flytta sin träning ut från gymmet och vi vet att ni kanske har fler framtida löpfantaster att ge klappar till i år. Oroa dig inte, vi har presenter som de kommer att älska och som kommer hålla dem motiverade ända in i det nya året.

43. Velocity Collection för damer

Velocity är utformat för att vara superladdande inför dina träningspass och ser till att hålla jämna steg med löparen genom deras första 5-kilomerare, genom hårda backsprintar och HIIT-pass. Med svettavvisande tyger, laserskuren ventilation och kompressionspassning kan de få ut det mesta av sin löpning, oavsett om de har trampat sig fram på trottoarer i åratal eller precis har kommit igång. Unna dem hela uppsättningen av plagg som inkluderar high-performanceleggins, sport-BH, långärmade toppar, linnen och shorts i olika smickrande färger.

44. Velocity Collection för herrar

Håll dem varma och bekväma under vinterns löpturer med Velocity Collection. De är tillverkade för att superladda dina pass, med high-performanceplagg bestående av tyger i 4-vägsstretch med en svettavstötande teknologi för att hålla honom sval samtidigt som det hänger med i varje rörelse han gör. Med långärmade överdelar, linnen, t-shirts, shorts och träningsbyxor kan du se till att utrusta honom helt och hållet för high-performancepass.

45. MP Reflective Crew strumpor

De här strumporna har en komprimerande känsla och är gjorde med en reflekterande tråd som kommer att hålla dem både bekväma med och tydliga att se under mörka löprundor på mornar och kvällar. Om de vill gå gånga distanser är ett par bra strumpor A och O.

46. MP Essential Baseballkeps

Att springa under vintermånaderna kan vara ganska ansträngande, så hjälp dem att hålla sol och regn borta från ögonen med den här kepsen. Den är perfekt för att hålla håret ut vägen och huvudet varmt. Kepsen har ett justerbart band och stay-cool-ventilering vilket gör den till ett toppval för löpare.

47. Armband för löpare

Oavsett om det är för att registrera sin löpning eller för att lyssna på musik så behöver de flesta löparna ta med sig sin telefon ut, med var kan de förvara den under turen? Den här mobilhållaren är helt justerbar med ett band gjort i neopren för en mjukare känsla för rörelser. Den sitter nära inpå huden och har ett nyckelfack så att de aldrig behöver oroa sig för att bli utelåsta.

48. Thermopure

Känner du någon som behöver en extra boost för att komma upp ur sängen och knyta på joggingskorna på morgonen så kan Thermopure vara svaret. Det innehåller koffein för att öka prestandan och energin, Thermopure innehåller också vitamin B för att reducera trötthet.

49. MP Seamless Halsvärmare

Hjälp dem att hålla stånd mot det kalla vädret genom det värmande skyddet av en halsvärmare. Den är speciellt utformad för träning, med strategiskt placerade paneler av mesh för att säkerställa andningsförmågan och en reflexremsa för att hålla dem säkra. Det finns också resårband i kanten för att kunna justera storleken, det här är perfekt för att hålla dem varma under vinterns löprundor.

50. Energy Gel Elite

Oavsett om de tränar inför ett marathon eller bara älskar långdistanslöpning så kommer snabba kolhydrater bli deras nya bästa vän. Försäkra dig om att de är redo att gå hela vägen med Energy Gel Elite, en all-in-one energigel som kombinerar de snabblösliga kolghydraterna maltodextrin och fruktos med en blandning av elektrolyter och vitaminer. Om de är proffs kan de också vara lugna med att de är godkända av Informed Sports.

Att ta med sig

Sättet vi tränar och håller och hälsosamma på ändrades mycket det här året. Vår guide för julklappar till fitnessälskaren är full med rekommendationer för en rad olika träningsstilar, oavsett om du tränar i ditt sovrums-kontors-gym, håller dig på topp i köket med kosten, eller spanar in de bästa löp- och cykelspåren i närheten.

Vi vet att det här året har varit tungt för gymbesökare och bara det att hålla sig aktiv och hitta motivationen kan ibland ha varit svårt. Hjälp fitnessälskarna i ditt liv att stärka motivationen inför 2022 med de här fantastiska presenterna.

Behöver du mer inspiration?

LÄS DET HÄR HÄRNÄST:

LIVSSTIL

Julklappar till henne | Julen 2022

Våra toppval för årets julklappar till kvinnorna i ditt liv.

2 år I årAv Emily Wilcock
LIVSSTIL

Julklappar till honom | Julen 2022

Vi hjälper dig på traven i år genom en guide för klappar till den träningsälskande mannen.

2 år I årAv Emily Wilcock
RECEPT

Julbiscotti gjorda med 5 ingredienser

De här klassiska julkakorna kanske är just vad ditt protein spread där hemma har väntat på...

3 år I årAv Lauren Dawes

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein