Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Vad är Clear Whey? | En Game Changer för sommarträningen

Vad är Clear Whey? | En Game Changer för sommarträningen
Myprotein
Skribent och expert3 år I år
Visa Myprotein profil

Av: Liam Agnew, Idrottsnutritionist och Personlig tränare

Vi slet sönder regelboken kring hur proteinshakes görs när vi skapade vår saftiga Clear Whey. Med sommaren runt hörnet är det dags att åter igen fylla upp med de här inför våren och sommarens svettiga träningspass.

Om du är lite sen att komma med i matchen med den här och inte har testat vår uppfriskande proteinshake tidigare, låt oss göra er bekanta med varandra. Här är allt du behöver veta om Clear Whey.

Men först och främst, låt nutritionisten Richie berätta mer om whey protein...

https://youtu.be/nSjmHzpwGiA

Vad är Clear Whey?

Vår Clear Whey Isolate har ett lågt sockerinnehåll och leverera hela 20g protein per portion - den kommer i 12 fruktiga smaker som Bitter Lemon, Mojito, Orange & Mango, Peach Tea, och Rainbow Candy.

Träning i varmare väder är snart här, vilket betyder att det är den perfekta tidpunkten att byta ut din klassiska krämiga shake till ett mer saftigt alternativ. Precis lika lent att blanda ut och packat med protein, den här uppfriskande proteinshaken är full av smak och är perfekt efter träningen eller närhelst du känner för en frisk "pick me up".

Blanda helt enkelt en skopa med vatten, skaka och låt stå i omkring 15 sekunder innan du avnjuter. Om du känner dig lite extra, kan du till och med servera med is...Om inte det är en perfekt dryck vid poolkanten vet vi inte vad som är det.

Den har till och med fått 5-stjärniga recensioner!

Rossibop — “Bästa Proteinet Ever ⭐⭐⭐⭐⭐”

Mixability: ⭐⭐⭐⭐⭐

Taste: ⭐⭐⭐⭐⭐

Effectiveness: ⭐⭐⭐⭐⭐

“Jag har använt Impact Whey i flera år och var intresserad av det här. Om du är trött på att drick mjölkiga shakes så byt till Clear Whey! Jag har smaken Orange & Mango som smakar otroligt och är mycket mer uppfriskande efter ett träningspass."

 

Al – “En Game Changer ⭐⭐⭐⭐⭐”

Mixability: ⭐⭐⭐⭐⭐

Taste: ⭐⭐⭐⭐⭐

Effectiveness: ⭐⭐⭐⭐⭐

“En av de bästa produkterna Myprotein har producerat hittills. Lätt, uppfriskande och perfekt efter gymmet. 87 kcal och 20g protein per portion den är en genuin game changer. Den blandas enkelt och smakar utmärkt!"

Varför behöver jag protein?

Så, du har blivit helt såld på den otroliga smaken av Clear Whey Isolate, men är inte helt säker på varför du behöver en proteinshake. Oroa dig inte, vi är här för att reda ut det åt dig...

Innan vi ens ger oss in på fitnessidan av saker och ting, protein är en vital del av din dagliga kost eftersom det ser till att saker och ting fungerar som det ska. Protein är involverat i produktionen av hormoner, enzymer och är en komponent i varje cell i kroppen - det är en byggsten för muskler, brosk, hår, hud och naglar.

På grund av detta kan proteinshaken vara ett viktigt tillskott i din träningsrutin - detta eftersom det hjälper oss växa och behålla muskler, 1 som stöder alla ansträngningar du lägger i dina träningspass.

Nutritionisten Jennifer Blow säger: ”Protein är ett viktigt makronäringsämne i kosten. Det genomsnittliga kravet för en stillasittande vuxen skulle vara cirka 45-55 g per dag, men för dem som vill öka musklerna kan detta vara upp till 130 g protein per dag, för en genomsnittlig person på 70 kg."

Så...Välj bara din smak och varför inte prova våra nya Swizzlerssmaker i Clear Vegan?

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medisinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

 

  1. Protein bidrar till tillväxten och behållningen av muskelmassa.
Myprotein
Skribent och expert
Visa Myprotein profil
myprotein